Trotinetă SkiScooter schiatul pe şosea smarTrike Z5 Blue albastru-negru de la 5 ani

Detalii privind produsul

Trotineta smarTrike este un vehicul fantastic, care oferă senzaţia adevărată a schiatului direct pe şosea. SkiScooter Z5 în culorile strălucitoare de albastru-negru, va vrăji pe toată lumea, deoarece pe piaţa de jucării nu are concurenţă. Acest produs revoluţional este dotat cu funcţii brevetate, care sunt chiar irezistibile. Ghidonul este rabatabil şi se poate trage înapoi, astfel va permite înclinarea laterală şi anterioară a trotinetei. Cu înălţimea sa reglabilă se acomodează perfect nevoilor copiilor. Trotineta se află sub controlul deplin al copilului, oricât de repede s-ar deplasa.

Trotineta este dotată cu un suport de picioare pe două nivele, care sunt la fel rabatabile, accelerează viteza şi se acomodează mişcărilor naturale ale corpului, exact ca şi la schiat. Pot fi reglate în două poziţii - în poziţia închisă şi mobilă. Bara inferioară flexibilă a trotinetei se potriveşte ideal pentru suprafeţele înălţimii solului. Sistemul brevetat cu arc formează o rezistenţă, care va induce o acceleraţie mai rapidă în timp ce oferă o experienţă intensivă de freestyle, ca şi la schiat. Trotineta SkiScooter a fost astfel concepută, încât acesta să nu producă suprasolicitarea genunchilor, dar totuşi să activeze adecvat musculatura membrelor inferioare. Datul pe trotinetă ajută la dezvoltarea abilităţilor motorice, al echilibrului şi al încrederii.

Copii vor da dovadă de curaj în timpul călătoriilor palpitante. Tehnologia înclinării Dynamic Flex va face posibilă participarea copilului într-o experienţă unică asemănătoare schiatului. Ghidonul va uşura efectuarea în siguranţă a curbelor ascuţite. Designul unic elveţian va creşte calitatea şi speranţa de viaţă a trotinetei, astfel micuţul dumneavoastră se va putea bucura de trotineta lui oricând şi oriunde în lume. Furnizorul SmarTrike a scos pe piaţă prin trotineta sa ceva mai bun, mai palpitant şi mai distractiv. SkiScooter este un produs unic, care este recomandat de la vârsta de 5 ani.

Datul pe trotinetă pe SkiScooter oferă experienţa schiatului adevărat direct pe şosea. După iarnă schiurile pot fi schimbate cu această trotinetă. Copii, care adoră schiatul, cu siguranţă se vor îndrăgosti de SkiScooter. Furnizorul smarTrike produce trotinete, triciclete şi babytaxiuri de calitate. De când se ştie această firmă se află pe primul loc în vânzarea acestor produse. Siguranţa maximă, calitatea şi unicitatea sunt caracteristicile produselor. Ca şi dovadă, premiile internaţionale căştigate de acest produs sunt Toy Industry Award - Winner Best Outdoor Toy 2013, Lovely by Parents - Winner 2014, Winner Rigt Star - Best Baby Essentials Award 2014 şi multe alte.

Caracteristici

  • experienţa schiatului real
  • combinaţie de culori de albastru şi negru atrăgător
  • suporturi pentru picioare care urmăreşte mişcările naturale ale corpului
  • bare inferioare flexibile care se acomodează nivelurilor solului
  • control deplin asupra trotinetei, chiar şi la viteză mare
  • deplasare fără peripeţii
  • design elveţian fără pereche
  • funcţii unice brevetate
  • o deplasare cu 10% mai rapidă faţă de produsele concurenţei
Doprava 69

Descriere tehnică

Băiat/fatăbăiat
VârstăDe la 5 ani
Dimensiuni87*60*90 cm
Inaltimea produsului90 cm
Dimensiunile ambalajului92*22*32 cm
Ambalaj de carton DA/NUDa
Greutate8.3 kg
Greutate copil maxima50 kg
Culoareaalbastru
Set de produseNu
loader  Se încarcă seturile ...

Recenzii

loader  Se încarcă comentariul...