Trotinetă Maşini Scooter Mondo Twist&Roll

Detalii privind produsul

Trotineta cu trei roţi Mondo Twist & Roll Cars (Maşini) pentru copii este un vehicul mic fantastic şi de calitate, care este împodobit cu tema preferată în cercul copiilor, Maşini. Trotineta străluceşte într-o combinaţie splendidă de roşu şi alb, iar suprafaţa acestuia este ornată cu imagini fabuloase. Mânerele ghidonului sunt moi şi plăcute la atingere pentru micuţi. Trotineta pentru copii este dotată cu roţi de calitate, în timp ce diametrul primei roţi este mai mare, decât celor din spate.

Roţile, după ce se uzează, pot fi demontate şi schimbate cu uşurinţă. Suprafaţa trotinetei pe care păşesc copii este învelit cu un strat antiderapant. Specialitatea trotinetei fabuloase pentru copii se află în ghidon. Datorită ghidonului trotineta se poate manevra perfect, iar roţile din faţă urmăresc direcţia înclinării. Avantajul trotinetei este şi greutatea uşoară al acesteia. Rezistenţa maximă la greutate este 20 kg. Folosirea acesteia este recomandată chiar de la vârsta de 3 ani. Datul pe trotinetă dezvoltă sănătatea.

Pe deasupra este o metodă ideală pentru activitate fizică, care este nu numai garanţia distracţiei din aer liber, dar întăreşte structura osoasă a copilului, perfecţionează prudenţa, cu ajutorul căreia copilul va face cunoştinţă cu regulile rutiere de bază. Pentru un joc sigur pe această trotinetă este recomandată folosirea echipamentului de protecţie, în primul rând folosirea protecţiei de genunchi, de încheietură, de cot şi folosirea căştii de protecţie. Mondo este o firmă italiană renumită, cu o tradiţie lungă, care se ocupă cu furnizarea jucăriilor de copii. Copii adoră datul pe trotinetă. Dimensiunile trotinetei pentru copii 12*68*40 cm. Construcţia metalică solidă este fabricată din materiale uşoare.

Doprava 79
Descriere tehnică
Băiat/fatăbăiat
VârstăDe la 3 ani
Tara de provenientaDesigned in Italy
Dimensiuni12 x 68 x 40 cm
Ambalaj de carton DA/NUDa
Greutate copil maxima20 kg
Culoarearoșu
Set de produseNu
Recenzii
loader  Se încarcă comentariul...