Trotinetă cu două roţi Disney Prinţesele Smoby pliabilă cu frână și ghidon reglabil în înălţime de la 5 ani

Detalii privind produsul

Trotineta pentru copii cu două roți Smoby cu motivul fetei curajoase Disney Prinţesele este cadoul ideal pentru toate fetițele de la 5 ani, care iubesc lumea poveștilor. Ghidon antiderapant, design modern de culoare roz, pliere și împachetare simplă, toate acestea le oferă trotineta de cea mai bună calitate Smoby. Trotineta pentru copii cu două roți este ușoară, ușor de manevrat și confortabilă. Roțile sunt protejate împotriva crăpării, iar în cazul în care va fi nevoie, pot fi ușor îndepărtate și înlocuite. În partea din spate a trotinetei se află o frână de picior de înaltă calitate și de încredere.

Trotineta are ghidon reglabil în înălțime, de aceea poate fi adaptată complet nevoilor copiilor dvs. Ghidonul poate fi ajustat la trei înălțimi, după cum este necesar, până la o înălțime maximă de 83 cm. Trotineta poate fi pliată cu ușurință pe jumătate, astfel încât copii să-și poată lua tricicleta în vacanțe sau călătorii. Trotineta Vaiana cu roți din cauciuc silențioase și antiderapante oferă copiilor o plimbare cu adevărat plăcută. Copii învață să-și mențină echilibrul în timpul conducerii, dezvoltându-și astfel abilitățile motorice. Trotineta ajută la întărirea mușchilor membrelor, iar copiii își antrenează percepția și reflexele.

Motivul popular de poveste Disney Prinţesele va fi pe placul tuturor fetițelor. La plimbara cu trotineta, se recomandă utilizarea echipamentului de protecție cum ar fi protecție pentru genunchii, încheieturi, mâinii și cască de protecție. Trotinetele au o încărcare maximă de 50 kg și dimensiunile lor totale sunt de 70*32*83 cm. Producătorul franțuzesc Smoby produce jucării originale pentru copii, sigure și de cea mai bună calitate, realizate din plastic moale și catifelat. Toate jucăriile pentru copii Smoby au margini rotunjite pentru a vă menține copiii în siguranță și pentru a-i proteja împotriva rănirii în timpul jocurilor distractive. Procesul de fabricație al jucăriilor Smoby este strict controlat, iar jucăriile îndeplinesc, de asemenea, cele mai înalte criterii de siguranță.

Doprava 79
Descriere tehnică
Băiat/fatăfată
Vârstăde la vârsta de 5 ani
Tara de provenientaDesigned in France
Dimensiuni70*32*83 cm
Inaltimea produsului83 cm
Dimensiunile ambalajului65*32*46 cm
Lungime intreaga70 cm
Inaltimea manerului de impinsmax 83 cm
Inaltime reglabilaDa
Ambalat în carton I/NDa
Greutate2 kg
Greutate copil maxima50 kg
Culoarearoz
Set de produseNu
Recenzii
loader  Se încarcă comentariul...