Trotinetă cu trei roţi PJMask Smoby cu ghidon reglabil în înălțime antiderapant

Detalii privind produsul

Trotineta pentru copii PJMask Smoby este o trotinetă frumoasă, potrivită pentru copii de la 3 ani, care iubesc poveștile. Frumoasa trotinetă este realizată într-un design atrctiv roșu-albatsru-verde iar ghidonul acesteia este decorat cu motivul eroilor PJ Masks. Trotineta este echipată cu un cadru metalic de înaltă calitate și un sistem stabil cu trei roți, datorită căreia cei mici vor avea parte de multă distracție.

Roțile sunt protejate împotriva crăpării, iar în cazul în care va fi nevoie, pot fi ușor îndepărtate și înlocuite. Ghidonul poate fi reglat până la o înălțime maximă de 70 cm, iar dimensiunile trotinetei sunt de 52*32*72 cm. Trotineta se caracterizează prin posibilitatea de a crește împreună cu copilul dvs., care va avea parte de multă distracție și fericire. 

Trotineta modernă cu trei roți este mult mai stabilă, mai sigură și mai confortabilă decât o trotinetă clasică, așa că nu ezitați să o cumpărați pentru copilașii dvs. Trotineta are o încărcare maximă de 20 kg. Datorită trotinetei, copii învață să-și mențină echilibrul și își dezvoltă abilitățile motorice. Trotineta ajută la întărirea mușchilor din membre și copii petrec mai mult timp la aer curat. În același timp, copii își dezvoltă reflexele și concentrarea. La plimbara cu trotineta, se recomandă utilizarea echipamentului de protecție cum ar fi protecție pentru genunchii, încheieturi, mâinii și cască de protecție.

Trotineta este plaibilă și ușor de manevrat, iar greutatea totală a acesteia este de 2,4 kg. Fetița dvs. nu trebuie să-și facă griji în legătură cu denivelările de pe șosea, deoarece trotineta este echipată cu roți de cauciuc silențioase cu suprafață antiderapantă care nu va permite alunecarea. Plimbarea pe trotinetă este foarte plăcută datorită ghidonului antiderapant de înaltă calitate și printesa poate pornii fără îndoială într-o aventură unică. Desigur, echipamentul potrivit este bine venit, fără echipamentul suplimentar de protecție la care ar să se găndească fiecare părinte responsabil.

Smoby este un producător franțuzesc renumit de jucării din plastic de calitate pentru copii. Plasticul este solid, durabil, dar plăcut la atingere pentru mâinile delicate ale copiilor. Jucăriile au margini rotunjite pentru a proteja copii de rănire în timpul jocurilor distractive. Culorile de pe jucăriile din plastic Smoby, dezvoltă imaginația și creativitatea copiilor, atrăgând fiecare copil mic. Procesul de fabricare al jucăriilor este strict controlat și îndeplinește, de asemenea, cele mai înalte criterii de siguranță.

Doprava 69

Descriere tehnică

Băiat/fatăbăiat și fată
VârstăDe la 3 ani
Tara de provenientaDesigned in France
Dimensiuni55*32*70 cm
Inaltimea produsului70 cm
Dimensiunile ambalajului25*44*15 cm
Lungime intreaga55 cm
Înălțimea mânerului67 - 70 cm
Inaltime reglabilaDa
Ambalaj de carton DA/NUDa
Greutate2,2 kg
RotiRubber
Culoareaalbastru
Set de produseNu
loader  Se încarcă seturile ...

Recenzii

loader  Se încarcă comentariul...