Trotinetă cu trei roţi Minnie Smoby cu ghidon reglabil în înălțime antiderapant

Detalii privind produsul

Oferiți fetiței dvs. propria trotinetă. Trotineta pentru copii Minnie Smoby poate convinge micuța dvs. domnișoară, că se află într-un basm. Frumoasa trotinetă este realizată într-un design roz și este potrivită pentru copii de la 3 ani. Ghidonul trotinetei este decorat cu motivul Minnie din desenele Disney. Fetița dvs. se va îndrăgostii instantaneu de această trotinetă cu trei roți. Trotineta este echipată cu un cadru metalic de înaltă calitate și un sistem stabil cu trei roți. Roțile sunt protejate împotriva crăpării, iar în cazul în care va fi nevoie, pot fi ușor îndepărtate și înlocuite.

Ghidonul poate fi reglat până la o înălțime maximă de 70 cm, iar dimensiunile trotinetei sunt de 52*32*72 cm. Datorită ghidonului reglabil în înălțime, trotineta crește împreună cu copilul dvs., așa că îi va rezista mult timp copilului dvs., iar la plimbarea cu această tricicletă copilul dvs. se va simți confortabil și sigur. 

Trotineta cu trei roți este mult mai stabilă, mai sigură și mai confortabilă decât o trotinetă clasică, așa că nu ezitați să o cumpărați pentru copilașii dvs. Trotineta are o încărcare maximă de 20 kg. Datorită trotinetei, copii învață să-și mențină echilibrul și își dezvoltă abilitățile motorice. Trotineta ajută la întărirea mușchilor din membre și copii petrec mai mult timp la aer curat. În același timp, copii își dezvoltă reflexele și concentrarea. La plimbara cu trotineta, se recomandă utilizarea echipamentului de protecție cum ar fi protecție pentru genunchii, încheieturi, mâinii și cască de protecție.

Trotineta este plaibilă și ușor de manevrat, iar greutatea totală a acesteia este de 2,4 kg. Fetița dvs. nu trebuie să-și facă griji în legătură cu denivelările de pe șosea, deoarece trotineta este echipată cu roți de cauciuc silențioase cu suprafață antiderapantă care nu va permite alunecarea. Plimbarea pe trotinetă este foarte plăcută datorită ghidonului antiderapant de înaltă calitate și printesa poate pornii fără îndoială într-o aventură unică. Desigur, echipamentul potrivit este bine venit, fără echipamentul suplimentar de protecție la care ar să se găndească fiecare părinte responsabil.

Smoby este un producător franțuzesc renumit de jucării din plastic de calitate pentru copii. Plasticul este solid, durabil, dar plăcut la atingere pentru mâinile delicate ale copiilor. Jucăriile au margini rotunjite pentru a proteja copii de rănire în timpul jocurilor distractive. Culorile de pe jucăriile din plastic Smoby, dezvoltă imaginația și creativitatea copiilor, atrăgând fiecare copil mic. Procesul de fabricare al jucăriilor este strict controlat și îndeplinește, de asemenea, cele mai înalte criterii de siguranță.

Doprava 79
Descriere tehnică
Băiat/fatăfată
Vârstăde la vârsta de 3 ani
Tara de provenientaDesigned in France
Dimensiuni55*32*70 cm
Inaltimea produsului70 cm
Dimensiunile ambalajului25*44*15 cm
Lungime intreaga55 cm
Inaltimea manerului de impins67 - 70 cm
Inaltime reglabilaDa
Ambalat în carton I/NDa
Greutate2,2 kg
Greutate copil maxima20 kg
RotiRubber
Culoarearoz
Set de produseNu
Recenzii
loader  Se încarcă comentariul...