Trotineta Mickey Kiddieland cu sunete și lumini 12-36 luni

Detalii privind produsul

Trotineta cu 3-roți Mickey este un cadou ideal pentru fiecare copilaș de 12-36 luni, cu un motiv minunat Disney al personajului Mickey Mouse. Trotineta fabuloasă dispune de o structură puternică și stabilă, care le oferă copiilor un sentiment plăcut de siguranță. Pe ghidonul trotinetei copilașul dumneavoastră va găsi butoane, care după apăsare vor reda sunete distractive, așa că cei mic se vor distra la maxim de  plimbarea cu trotineta. Designul minunat roșu al trotinetei este decorat cu imaginea lui Mickey, care îl va cuceri pe fiecare copilaș la prima vedere.

Trotineta funcționează cu 2 baterii AA, care sunt incluse în ambalaj. Trotineta rulează pe 3 roți de calitate, primele roți și roțile din spate sunt de mărimi diferite. Fiecare copil adoră să meargă cu viteză pe trotinetă. Mersul cu trotineta este modul foarte bun a mișcării corpului în timp ce copii își dezvoltă și echilibrul de la o vârstă fragedă. Datorită celor trei roți, trotineta Kiddieland pentru copii este mai stabilă. Mersul cu trotineta este siguranța distracției în aer liber, dar totodată întărește și oasele copilașului, ia aceștia învață să-și coordoneze mișcările. Pentru un mers mai sigur cu trotineta este recomandată folosirea echipamentului de protecție, în primul rând folosirea genunchierelor, manșetelor, cotierelor și a căștii de siguranță. Mersul cu trotineta este modul foarte bun al distracției în aer liber la aer curat. 

Marca Kiddieland a cucerit piața mondială cu jucăriile sale pentru bebeluși încă din anul 1998 şi a obținut licența pentru produsele Disney în 2002. Producătorul comercializează, în principal, produsele sale în America și, în mare măsură, şi în Europa. Jucăriile sale sunt caracterizate de un design splendid, culori vesele, motive fabuloase și diverse efecte sonore şi luminoase, toate la un preț foarte rezonabil. În produsele mărcii Kiddieland, părinții grijulii vor putea achiziţiona jucării, care nu numai că îi vor distra pe cei mici, dar îi vor învăţa foarte multe lucruri noi.

Doprava 59
Descriere tehnică
Băiat/fatăboy and girl
Vârstăde la vârsta de 12 luni
Dimensiuni63*36*74 cm
Inaltimea produsului74 cm
Dimensiunile ambalajului36*24*65 cm
Lungime intreaga63 cm
Cu baterieDa
ElectronicDa
LuminosDa
SonorDa
MuzicalDa
Ambalat în carton I/NDa
ObservaţieBattery: 2 x AA/LR6 included
Set de produseNu
Recenzii
loader  Se încarcă comentariul...
Întrebări despre produs
Câmpurile marcate cu* sunt obligatorii