Trotinetă cu două roţi Frozen 2 Disney Smoby pliabilă, cu frânare, reglabilă în înălţime de la vârsta de 5 ani

Detalii privind produsul

Trotineta Smoby cu motivul de poveste Disney Regatul de gheață 2 este un vehicul original, potrivit pentru fiecare copil de la 5 ani. Are ghidon antidereapant, care este plăcut și catifelat la atingere. Trotineta de cea mai bună calitate, de la Smoby, oferă un motiv frumos de poveste, posibilitatea asamblării ușoare la drumuri, fără să ocupe mult spațiu. Trotineta pentru copii cu două roți este ușoară și se conduce cu ușurință, foarte confortabil. Roțile sunt protejate împotriva fisurării și, dacă este necesar, pot fi ușor îndepărtate și înlocuite. În partea din spate a trotinetei este o frână de picior sigură și de calitate superioră.

Trotineta are ghidon reglabil în înălțime, de aceea poate fi adaptată complet nevoilor copiilor dvs. și poate crește cu aceștia. Ghidonul poate fi ajustat la trei înălțimi, după cum este necesar, până la o înălțime maximă de 83 cm. Trotineta poate fi pliată cu ușurință pe jumătate, astfel încât copii să-și poată lua tricicleta în vacanțe sau călătorii. Trotineta Frozen cu roți din cauciuc silențioase și antiderapante oferă copiilor o plimbare cu adevărat plăcută. Copii învață să-și mențină echilibrul în timpul conducerii, dezvoltându-și astfel abilitățile motorice. Trotineta ajută la întărirea mușchilor membrelor, iar copiii își antrenează percepția și reflexele. 

Motivul popular de poveste Frozen, va fi pe placul tuturor fetițelor. La plimbara cu trotineta, se recomandă utilizarea echipamentului de protecție cum ar fi protecție pentru genunchii, încheieturi, mâinii și cască de protecție. Trotinetele au o încărcare maximă de 50 kg și dimensiunile lor totale sunt de 70*32*83 cm. Producătorul franțuzesc Smoby produce jucării originale pentru copii, sigure și de cea mai bună calitate, realizate din plastic moale și catifelat. Toate jucăriile pentru copii Smoby au margini rotunjite pentru a vă menține copiii în siguranță și pentru a-i proteja împotriva rănirii în timpul jocurilor distractive. Procesul de fabricație al jucăriilor Smoby este strict controlat, iar jucăriile îndeplinesc, de asemenea, cele mai înalte criterii de siguranță.

Doprava nad 39€ RO zima

Descriere tehnică

Băiat/fatăfată
VârstăDe la 5 ani
Tara de provenientaFabricat ăn Franța
Dimensiuni70*32*83 cm
Inaltimea produsului83 cm
Dimensiunile ambalajului22*10*64 cm
Lungime intreaga70 cm
Înălțimea mâneruluimax 83 cm
Inaltime reglabilaDa
Ambalaj de carton DA/NUDa
Greutate2 kg
Capacitate maximă admisă50 kg
Culoareaalbastru
Set de produseNu
loader  Se încarcă seturile ...

Recenzii

loader  Se încarcă comentariul...