Trotinetă Disney Prinţese Smoby Twist&Roll

Detalii privind produsul

Trotineta pentru copii Disney Prinţese cu trei roţi provine din atelierul firmei Smoby, care se gândeşte mereu la siguranţa şi distracţia copiilor. Primele două roţi ale trotinetei Smoby pot fi manevrate cu ajutorul ghidonului. Este stabilă pentru cei mici, iar datorită roţilor din faţă, asigură o deplasare distractivă. Aceasta este o trotinetă rezistentă cu un ghidon metalic şi cu mânere antiderapante. Stratul antiderapant se regăseşte şi pe suprafaţa pe care păşesc copiii, astfel micuţii vor sta stabil şi în siguanţă pe trotinetă. În partea posterioară a trotinetei se află frâna de picior pentru o siguranţă mai mare.

Copii se vor îndrăgosti îndată de mersul pe trotinetă, deoarece această activitate va fi mereu o distracţie şi va fi o un mod ideal pentru petrecerea activă a timpului liber. Trotineta va ajuta la întărirea musculaturii picioarelor și copii vor petrece mai mult timp în aer liber. Nu în ultimul rând este ideală pentru dezvoltarea percepției și a reflexelorDirecţia de rotire, în timp ce primele roţi se învârtesc, este foarte distractivă pentru copii. Astfel datul pe trotinetă va fi şi mai palpitantă. Trotineta Prinţese este o primă trotinetă splendidă pentru copii, care încă se acomodează mersului pe trotinetă şi cu manevrarea acesteia. Aspectul frumos şi colorat al trotinetei va dezvolta fantezia copiilor.

Trotineta Disney Prinţese în culoare fină şi fabuloasă este ideală copiilor de la vârsta de 3 ani. În timpul datului pe trotinetă în siguranţă este recomandat folosirea echipamentului de protecţie, în primul rând folosirea protecţiei de genunchi, de încheietură, de cot şi folosirea căştii de protecţie. Rezistenţa trotinetei la greutate este 20 de kg. Smoby este o firmă franţuzească renumită, care produce de mulți ani jucării din material de plastic de cea mai înaltă calitate, cu un design original. Materialul jucăriilor Smoby este un plastic puternic, rezistent, dar în acelaş timp plăcut şi neted. Acesta este un plastic mătăsos la atingere. Jucăriile de la acest furnizor sunt sigure și copii nu sunt în pericol în timpul jocului, deoarece fiecare colţ este rotunjit. Procesul de fabricare este verificat cu stricteţe, astfel jucăriile se potrivesc standardelor referitoare la siguranţă.

Doprava nad 60 €
Descriere tehnică
Băiat/fatăfată
Vârstăde la vârsta de 3 ani
Tara de provenientaFranţa
Dimensiuni56*23*68 cm
Ambalat în carton I/NDa
Greutate2 kg
Greutate copil maxima20 kg
Culoarearoz
Set de produseNu
Recenzii
loader  Se încarcă comentariul...