Trotinetă Disney Prinţese Smoby cu două roţi, ghidon pliabil şi reglabil de la 5 ani

Detalii privind produsul

Trotineta Smoby cu două roţi cu designul poveştii adorate Prinţese Disney, este cel mai ideal vehicul pentru prinţesa mică a dumneavoastră. Trotineta fabuloasă este recomandată mai ales fetiţelor de la vârsta de 5 ani. Ghidonul antiderapant este mătăsos la atingere. Tema interesantă, aspectul de culoare modernă de roz, şi faptul că se poate plia cu uşurinţă în cazul în care plecaţi în excursii, toate aceste lucruri vor deveni avantajul trotinetei Smoby pentru copii. Trotineta cu două roţi pentru copii este uşoară, mersul pe aceasta este simplu şi confortabil. Roţile sunt rezistente la accidentări, iar la nevoie pot fi demontate şi schimbate cu uşurinţă. 

Înălţimea ghidonului trotinetei poate fi reglată, astfel se acomodează perfect nevoilor copiilor. Înălțimea ghidonului se poate regla la trei nivele diferite. Trotineta se poate plia în jumătate într-un mod practic şi se poate împacheta la excursii chiar şi în maşină. Copii se vor îndrăgosti îndată de mersul pe trotinetă, deoarece această activitate va fi mereu o distracţie şi va fi o un mod ideal pentru petrecerea activă a timpului liber. Mai mult, prin intermediul trotinetei copii vor învăţa să-și păstreze echilibrul, îşi vor îmbunătăți abilitățile de mișcare și cele motorice. Trotineta va ajuta la întărirea musculaturii membrelor și copii vor petrece mai mult timp în aer liber. Nu în ultimul rând este ideală pentru dezvoltarea percepției și a reflexelor.

Pentrul datul pe trotinetă în siguranţă este recomandată folosirea echipamentului de protecţie, în primul rând apărătorului de genunchii, de încheietură, de cot şi de cap. Rezistenţa trotinetei la greutate este 50 de kg. Producătorul franţuzesc Smoby se ocupă cu fabricarea jucăriilor originale, sigure şi de calitate din plastic mătăsos. Fiecare jucărie Smoby are marginile rotunjite, astfel încât micuţii să fie în siguranţă şi să nu se rănească în timpul distracţiei. Procesul de fabricare este verificat cu stricteţe, astfel jucăriile se potrivesc standardelor referitoare la siguranţă.

Doprava nad 60 €
Descriere tehnică
Băiat/fatăfată
Vârstăde la vârsta de 5 ani
Tara de provenientaDesigned in France
Dimensiuni70*32*83 cm
Inaltimea produsului83 cm
Dimensiunile ambalajului65*32*46 cm
Lungime intreaga70 cm
Inaltimea manerului de impinsmax 83 cm
Inaltime reglabilaDa
Ambalat în carton I/NDa
Greutate2,14 kg
Greutate copil maxima50 kg
Culoarearoz
Set de produseNu
Recenzii
loader  Se încarcă comentariul...