Trotinetă din lemn cu trei roţi Wooden Scooter Smoby pliabilă şi reglabilă în înălţime de la 3 ani

Detalii privind produsul

Trotineta din lemn cu trei roți Wooden Scooter de la producătorul renumit franțuzesc Smoby este într-adevăr o trotinetă unică și rezistentă cu trei roți, care este potrivită atât pentru băieții, cât și pentru fetițele de la 3 ani. Trotineta strălucește într-o combinație modernă de culori negru-verde. Datorită construcției sale pe deplin metalice și sistemului stabil cu trei roți, trotineta cu trei roți este o trotinetă perfecă cu trei roți pentru micii concurenți. Platforma lată s-a fabricat din lemn de calitate și rezistent, suprafața acesteia este nealunecoasă și este decorată cu inscripția Smoby. 

La nevoie trotineta Wooden Scooter se poate plia astfel că, o veți putea duce cu dumneavoastră în excursii, va încpăea în portbagajul mașinii. Ghidonul trotinetei pentru copii se poate regla până la maxim 70 cm astfel că, se va adapta complet la nevoie copilului. Mânerele nealunecoase ale ghidonului oferă o siguranță și mai mare pentru copii. Roțile din cauciuc alte trotinetei oferă o deplasare silențioasă și la nevoie se pot demonta și schimba ușor. Întreaga dimensiune a trotinetei este de 62*32*70 cm. Capacitatea de greutate a trotinetei este de 20 kg. Caracteristica excepțională a trotinetei este că, crește împreună cu copilașul ca să-l servească pentru un timp îndelungat și să-i ofere momente distractive și aventuroase. 

Trotineta modernă cu trei roți este mult mai stabilă, mai sigură și mai confortabilă decât trotineta clasică cu două roți. Mersul cu trotineta are un efect dezvoltator asupra echilibrului și dezvoltării mișcării și abilităților motorice. Mersul cu trotineta întărește mușchii inferiori și nu în ultimul rând este modul potrivit de a petrece timpul liber activ. În timpul mersului cu trotineta se întăresc de asemenea reflexele. În timpul mersului cu trotineta este recomandat  echipamentul de protecție- folosirea genunchierelor, cotierelor, manțetelor și căștii. 

Producătorul franțuzesc Smoby se ocupă de fabricarea jucăriilor originale, sigure și de calitate din material de plastic neted. Colțul fiecărei jucării Smoby este rotunjit ca copii să fie tot timpul în siguranță și să fie protejați împotriva rănirilor. Designul de culoare al jucăriilor Smoby are un efect stimulator asupra dezvoltării fanteziei și imaginației, stârnește interesul celor mai mici. Procesul de fabricare în sine este strict controlat astfel că, jucăriile corespund celor mai înalte cerințe de siguranță. 

Doprava 69

Descriere tehnică

Băiat/fatăbăiat și fată
VârstăDe la 3 ani
Tara de provenientaFranța
Dimensiuni62*32*70 cm
Inaltimea produsului70 cm
Lungime intreaga62 cm
Inaltime reglabilaDa
Ambalaj de carton DA/NUDa
Set de produseNu
loader  Se încarcă seturile ...

Recenzii

loader  Se încarcă comentariul...