Trotinetă din lemn cu patru roţi Wooden Scooter Smoby cu ghidare intuitivă şi cu înălţime reglabilă de la vârsta de 5 ani

Detalii privind produsul

Trotinetă din lemn cu 4 roţi Wooden Scooter de la renumitul producător francez Smoby este o trotinetă originală și atemporală, potrivită pentru băieții și fetele de la 5 ani. Trotineta este realizată într-o combinație modernă de culori negru-verde. Datorită cadrului său integral metalic și a sistemului stabil pe patru roți, este ideală pentru micuții șoferi care se pot baza pe ea intuitiv și cu încredere. Partea de rulare lată a trotinetei este realizată din lemn rezistent și de înaltă calitate, cu o suprafață antiderapantă având inscripția Smoby.

Trotineta Wooden Scooter poate fi pliată cu ușurință atunci când este nevoie, astfel încât să intre în mașina dvs. și să o puteți duce copiilor în excursii. Ghidonul cu mânere antiderapante se poate regla în înălțime și poate fi reglat la o înălțime maximă de 72 cm. Roțile trotinetei sunt din cauciuc, oferă o călătorie silențioasă și sunt, de asemenea, protejate împotriva tăierii, pot fi îndepărtate și înlocuite cu ușurință, în caz de nevoie. Dimensiunile generale ale trotientei sunt 65*32*72 cm. Trotineta are o capacitate maximă de încărcare de 50 kg. Trotineta se caracterizează prin capacitatea de a crește împreună cu copilul dvs., care va avea parte de o mulțime de momente distractive și vesele cu ea, fapt pentru care nu e va plictisi de ea. 

Trotineta modernă cu trei roți este cu mult mai stabilă, sigură și confortabilă decât o trotineta clasică, de aceea nu ezitați și cumpărați-o acum prichindeilor dvs. Datorită trotinetei, copii învață să-și mențină echilibrul și își dezvoltă abilitățile motorice. Trotineta ajută la întărirea mușchilor din membre și copii își petrec timpul la aer proaspăt. În același timp, copii își antrenează percepția și reflexele. La La plimbarea cu trotineta, se recomandă utilizarea echipamentului de protecție cum ar fi protecție pentru genunchi, încheieturi, mâini și cască de protecția.

Smoby este un producătorul renumit franțuzesc de jucării din plastic de calitate pentru copii. Plasticul este solid, durabil, dar moale și plăcut la atingere pentru mâinile delicate ale copiilor. Jucăriile au margini rotunjite pentru a proteja copii de leziuni în timpul jocurilor distractive. Culorile pe jucăriile din plastic Smoby dezvoltă imaginația și creativitatea copiilor, atrăgând fiecare copil mic. Procesul de fabricare al jucăriilor este strict controlat și îndeplinește, de asemenea, cele mai înalte criterii de siguranță.

Doprava 69

Descriere tehnică

Băiat/fatăbăiat și fată
VârstăDe la 5 ani
Tara de provenientaDesigned in France
Dimensiuni65*32*72 cm
Inaltimea produsului72 cm
Lungime intreaga65 cm
Inaltime reglabilaDa
Ambalaj de carton DA/NUDa
Set de produseNu
loader  Se încarcă seturile ...

Recenzii

loader  Se încarcă comentariul...