Trotinetă T5 cu sistem T-lock smarTrike şi cu ghidon reglabil negru-ciclamen

Detalii privind produsul

Trotineta Roller smarTrike T5 este un vehicul fantastic pentru mişcare în aer liber. Începând de la 36 de luni copilul o va putea folosi ca şi o trotinetă educativă cu ghidonul blocat, datorită sistemului T-lock. Volanul în timpul deplasării nu poate fi manevrat în partea laterală, astfel acesta este foarte sigură pentru micuţul dumneavoastră şi astfel va învăţa încet micuţul să o conducă. Cu trecerea timpului, când copilul va fi mai sigur de sine, sistemul de blocare a volanului se poate scoate şi copilul va putea folosi în întregime trotineta. Datul pe trotineta T5 imită schiatul în curbe, de aceea va fi şi mai interesantă şi distractivă, decât trotinetele tradiţionale cu două roţi.

Desigur, trotineta T5 se acomodează în totalitate după nevoile copiilor. Volanul este ergonomic, antiderapant şi este plăcut la atingere. Datorită celor două roţi din faţă şi celui din spate stă foarte stabil pe sol. Roţile sunt fabricate din material PU, de aceea sunt mai rezistente decât cauciucul şi sunt mai flexibile decât roţile simple din plastic. Trotineta este un accesoriu ideal pentru mişcare, pentru dezvoltarea abilităţilor motorice fine şi pentru întărirea musculaturii. Dacă copilul adoră să facă sport, atuncea trotineta smarTrike este cadoul ideal pentru el. 

Trotineta smarTrike T5 străluceşte într-un design unic elveţian şi în culori unice de negru-ciclamen, care va fi admirată de toată lumea în timpul plimbărilor. Este ideală copiilor de la vârsta de 36 de luni. Baza trotinetei este cauciucată şi antiderapantă, în partea posterioară are şi o frână de picior. Dimensiunile trotinetei sunt 59*27*68 cm. SmarTrike este o firmă producătoare de triciclete şi babytaxiuri recunoscute, care este ideală pentru micuţii dumneavoastră, dacă doriţi doar ce este mai bun pentru ei. 

Avantaje şi caracteristici unice

  • sistem T-lock pentru blocarea volanului
  • trotinetă educativă de la vârsta de 3 ani
  • cu trecerea timpului va deveni o trotinetă clasică
  • imită schiatul în curbe
  • volan format ergonomic
  • volan reglabil în înălţime
  • 3 roţi pentru o stabilitate mai mare
  • roţi PU rezistente
  • rezistenţa la greutate este 50 kg
  • design elveţian
Doprava 69

Descriere tehnică

Băiat/fatăfată
VârstăDe la 3 ani
Dimensiuni59*27*68-79 cm
Inaltimea produsului68-79 cm
Dimensiunile ambalajului29*16*62 cm
Lungime intreaga59 cm
Inaltime reglabilaDa
Ambalaj de carton DA/NUDa
Greutate3.1 kg
Greutate copil maxima50 kg
Culoarearoz
Set de produseNu
loader  Se încarcă seturile ...

Recenzii

loader  Se încarcă comentariul...