Trotinetă cu trei roţi Toy Story Disney Smoby cu ghidon reglabil în înălțime, antiderapantă

Detalii privind produsul

Trotineta pentru copii de la producătorul francez Smoby este o trotinetă perfectă cu trei roți, potrivită pentru băieții și fetele de la 3 ani, care iubesc poveștile. Trotineta este realizată într-o combinație de culori verde-alb-mov iar pe ghidon se află o temă frumoasă a eroilor din povestea Toy Story (Povestea jucăriilor) pe care le iubecs copilașii din întreaga lume. Datorită construcției sale din metal și a sistemului stabil cu trei roți, trotineta pentru copii este ideală pentru micii pompieri, care vor avea parte de momente unice.

Roțile sunt protejate împotriva crăpării, iar în cazul în care va fi nevoie, pot fi ușor îndepărtate și înlocuite. Ghidonul poate fi reglat până de la 67 la 70 cm, iar dimensiunile trotinetei sunt de 52*32*72 cm. Datorită mânerului reglabil în înălțime, trotineta crește împreună cu copilul dvs., așa că o va folosi mult timp, iar în timpul plimbării se va simți foarte confortabil și în siguranță. 

Trotineta modernă cu trei roți este cu mult mai stabilă, sigură și confortabilă decât o trotineta clasică, de aceea nu ezitați și cumpărați-o acum prichindeilor dvs. Trotineta are o încărcare maximă de 20 kg. Datorită trotinetei, copii învață să-și mențină echilibrul și își dezvoltă abilitățile motorice. Trotineta ajută la întărirea mușchilor din membre și copii își petrec timpul la aer proaspăt. În același timp, copii își antrenează percepția și reflexele. La La plimbarea cu trotineta, se recomandă utilizarea echipamentului de protecție cum ar fi protecție pentru genunchi, încheieturi, mâini și cască de protecția.

Trotineta este pliabilă sunt și ușor de manevrat, iar greutatea totală este de 2,4 kg. Copilul nu trebuie să-și facă griji în legătură cu neregularitățile de pe șosea, deoarece datorită roților silențioase și sigure cu suprafață antiderapantă, nu există pericolul de alunecare. Plimbarea cu trotineta este, de asemenea, foarte plăcută datorită ghidonului antiderapant de înaltă calitate, iar băiatul poate pleca în siguranță într-o călătorie de salvare. Bineînțeles, fiecare plimbare, ar trebui să fie însoțită de echipamentul de protecție, pe care nu ar trebui să-l neglijeze niciun părinte responsabil.

Smoby este un producătorul renumit franțuzesc de jucării din plastic de calitate pentru copii. Plasticul este solid, durabil, dar moale și plăcut la atingere pentru mâinile delicate ale copiilor. Jucăriile au margini rotunjite pentru a proteja copii de leziuni în timpul jocurilor distractive. Culorile pe jucăriile din plastic Smoby dezvoltă imaginația și creativitatea copiilor, atrăgând fiecare copil mic. Procesul de fabricare al jucăriilor este strict controlat și îndeplinește, de asemenea, cele mai înalte criterii de siguranță.

Doprava 69

Descriere tehnică

Băiat/fatăbăiat
VârstăDe la 3 ani
Tara de provenientaDesigned in France
Dimensiuni55*32*70 cm
Inaltimea produsului67 - 70 cm
Dimensiunile ambalajului46*15*25 cm
Inaltime reglabilaDa
Ambalaj de carton DA/NUDa
Greutate2,39 kg
Greutate copil maxima20 kg
Set de produseNu
loader  Se încarcă seturile ...

Recenzii

loader  Se încarcă comentariul...