Trotinetă cu trei roți Corolle Smoby cu coș reglabilă în înălțime 67 - 70 cm de la 3 ani

Detalii privind produsul

Trotineta cu trei roți pentru copii Corolle de la producătorul franțuzesc Smoby este o jucărie sportivă excelentă pentru toți copilașii de la 3 ani. Frumoasa trotinetă este realizată într-un design roz-alb, iar pe ghidon este un coș decorat cu inscripția Corolle, în care fetițele își pot pune păpușa preferată și pot călători împreună cu ea. Datorită cadrului său integral metalic și a sistemului stabil cu trei roți, trotineta cu trei roți este ideală pentru micuții șoferi care se vor bucura de momente frumoase cu acesta. Banda de rulare are un model floral blând, care atrage atenția fiecărui copil.

Roțile de pe trotinetă sunt protejate împotriva tăierii și pot fi înlocuite cu ușurință, în caz de nevoie. Ghidonul poate fi reglat până la o înălțime maximă de 70 cm, în timp ce dimensiunile generale ale trotinetei sunt de 55*32*70 cm. Trotineta se caracterizează prin capacitatea de a crește alături de copilul dvs., care va avea parte de o mulțime de momente distractive și vesele cu ea așa că, cu siguranță nu se plictisi de ea.

Trotineta modernă cu trei roți este cu mult mai stabilă, sigură și confortabilă decât o trotineta clasică, de aceea nu ezitați și cumpărați-o acum prichindeilor dvs. Trotineta are o încărcare maximă de 20 kg. Datorită trotinetei, copii învață să-și mențină echilibrul și își dezvoltă abilitățile motorice. Trotineta ajută la întărirea mușchilor din membre și copii își petrec timpul la aer proaspăt. În același timp, copii își antrenează percepția și reflexele. La La plimbarea cu trotineta, se recomandă utilizarea echipamentului de protecție cum ar fi protecție pentru genunchi, încheieturi, mâini și cască de protecția.

Trotineta este compactă, fiind ușor de manevrat și are o greutate totală de 2,2 kg. Copilul nu trebuie să-și facă griji pentru denivelările de pe drum, deoarece nu există riscul de a derapa , datorită roților din cauciuc silențioase și fiabile, cu o suprafață antiderapantă. Mersul pe trotinetă este foarte plăcut datorită mânerelor antiderapante de înaltă calitate. Desigur că, nu ar trebui să lipsească nici echipamentul suplimentar de protecție, pe care fiecare părinte responsabil ar trebui să-l ofere copilului său. Papușa nu este inclusă în pachet.

Smoby este un producătorul renumit franțuzesc de jucării din plastic de calitate pentru copii. Plasticul este solid, durabil, dar moale și plăcut la atingere pentru mâinile delicate ale copiilor. Jucăriile au margini rotunjite pentru a proteja copii de leziuni în timpul jocurilor distractive. Culorile pe jucăriile din plastic Smoby dezvoltă imaginația și creativitatea copiilor, atrăgând fiecare copil mic. Procesul de fabricare al jucăriilor este strict controlat și îndeplinește, de asemenea, cele mai înalte criterii de siguranță.

Doprava 69

Descriere tehnică

Băiat/fatăfată
VârstăDe la 3 ani
Tara de provenientaDesigned in France
Dimensiuni55*32*70 cm
Inaltimea produsului70 cm
Dimensiunile ambalajului25*44*15 cm
Lungime intreaga55 cm
Înălțimea mânerului67 - 70 cm
Inaltime reglabilaDa
Ambalaj de carton DA/NUDa
Greutate2,2 kg
Greutate copil maxima20 kg
RotiRubber
Culoarearoz
Set de produseNu
loader  Se încarcă seturile ...

Recenzii

loader  Se încarcă comentariul...