Trotinetă Enchantimals Smoby cu trei roţi, ghidon reglabil şi antiderapant

Detalii privind produsul

Trotineta cu trei roți pentru copii Enchantimals este o trotinetă sigură și de calitate, potrivită pentru fetițele de la 3 ani. Frumoasa trotinetă este realizată într-un design roz-turcoaz-violet, iar ghidonul său este decorat cu tema personajelor animate preferate Enchantimals. Trotineta cu trei roți va impresiona fetița dvs. la prima vedere. Trotineta are o construcție solidă, de cea mai bună calitate, care în combinație cu un sistem stabil cu trei roți, va transporta în siguranță micul pasager oriunde va fi nevoie.

Roțile de pe trotinetă sunt protejate împotriva tăierii și pot fi înlocuite cu ușurință, în caz de nevoie. Ghidonul poate fi reglat de la 67 la 70 cm, în timp ce dimensiunile generale ale trotinetei sunt de 52*32*70 cm. Trotineta se caracterizează prin capacitatea de a crește alături de copilul dvs., care va avea parte de o mulțime de momente distractive și vesele cu ea așa că, cu siguranță nu se plictisi de ea. Trotineta este pliabilă și ușor de manevrat. Copilul nu trebuie să-și facă griji pentru denivelările pe drum, deoarece nu există riscul de a derapa datorită roților de cauciuc silențioase și fiabile, cu o suprafață antiderapantă.

Trotineta modernă cu trei roți este cu mult mai stabilă, sigură și confortabilă decât o trotineta clasică, de aceea nu ezitați și cumpărați-o acum prichindeilor dvs. Trotineta are o încărcare maximă de 20 kg. Datorită trotinetei, copii învață să-și mențină echilibrul și își dezvoltă abilitățile motorice. Trotineta ajută la întărirea mușchilor din membre și copii își petrec timpul la aer proaspăt. În același timp, copii își antrenează percepția și reflexele. La La plimbarea cu trotineta, se recomandă utilizarea echipamentului de protecție cum ar fi protecție pentru genunchi, încheieturi, mâini și cască de protecția.

Smoby este un producătorul renumit franțuzesc de jucării din plastic de calitate pentru copii. Plasticul este solid, durabil, dar moale și plăcut la atingere pentru mâinile delicate ale copiilor. Jucăriile au margini rotunjite pentru a proteja copii de leziuni în timpul jocurilor distractive. Culorile pe jucăriile din plastic Smoby dezvoltă imaginația și creativitatea copiilor, atrăgând fiecare copil mic. Procesul de fabricare al jucăriilor este strict controlat și îndeplinește, de asemenea, cele mai înalte criterii de siguranță.

Doprava 69

Descriere tehnică

Băiat/fatăfată
VârstăDe la 3 ani
Tara de provenientaDesigned in France
Dimensiuni55*32*70 cm
Inaltimea produsului67 - 70 cm
Dimensiunile ambalajului46*15*25 cm
Inaltime reglabilaDa
Ambalaj de carton DA/NUDa
Greutate2,39 kg
Greutate copil maxima20 kg
Culoareaturcoaz
Set de produseNu
loader  Se încarcă seturile ...

Recenzii

loader  Se încarcă comentariul...