Trotinetă cu două roţi Toy Story Disney Smoby cu frânare, reglabilă în înălţime de la vârsta de 5 ani

Detalii privind produsul

Trotineta Smoby cu motivul de poveste plăcut Toy Story (Povestea jucăriilor) este un vehicul original, potrivit pentru fiecare copil de la 5 ani. Are ghidon antidereapant, care sunt plăcute și catifelate la atingere. Trotineta de cea mai bună calitate, de la Smoby, oferă un motiv de poveste, design modern colorat verde-mov-alb, posibilitatea asamblării ușoare la drumuri, fără să oupe mult loc. Trotineta pentru copii cu două roți este ușoară și se conduce cu ușurință, foarte confortabil. Roțile sunt protejate împotriva fisurării și, dacă este necesar, pot fi ușor îndepărtate și înlocuite. În partea din spate a trotinetei este o frână de picior sigură și de calitate superioră.

Trotineta are ghidon reglabil în înălțime, de aceea poate fi adaptată complet nevoilor copiilor dvs. Ghidonul poate fi ajustat la trei înălțimi, după cum este necesar, până la o înălțime maximă de 83 cm. Trotineta poate fi pliată cu ușurință pe jumătate, astfel încât copii să-și poată lua tricicleta în vacanțe sau călătorii. Trotineta Toy Story cu roți din cauciuc silențioase și antiderapante oferă copiilor o plimbare cu adevărat plăcută. Copii învață să-și mențină echilibrul în timpul conducerii, dezvoltându-și astfel abilitățile motorice. Trotineta ajută la întărirea mușchilor membrelor, iar copiii își antrenează percepția și reflexele. Culorile și imaginile de pe trotinetă, dezvoltă creativitatea și imaginația.

Motivul popular de poveste Toy Story de la Disney, va fi pe placul tuturor copiilor. La plimbara cu trotineta, se recomandă utilizarea echipamentului de protecție cum ar fi protecție pentru genunchii, încheieturi, mâinii și cască de protecție. Trotinetele au o încărcare maximă de 50 kg și dimensiunile lor totale sunt de 70*32*83 cm. Producătorul franțuzesc Smoby produce jucării originale pentru copii, sigure și de cea mai bună calitate, realizate din plastic moale și catifelat. Toate jucăriile pentru copii Smoby au margini rotunjite pentru a vă menține copiii în siguranță și pentru a-i proteja împotriva rănirii în timpul jocurilor distractive. Procesul de fabricație al jucăriilor Smoby este strict controlat, iar jucăriile îndeplinesc, de asemenea, cele mai înalte criterii de siguranță.

Doprava 69

Descriere tehnică

Băiat/fatăbăiat
VârstăDe la 5 ani
Tara de provenientaDesigned in France
Dimensiuni70*32*83 cm
Inaltimea produsului83 cm
Dimensiunile ambalajului22*10*64 cm
Lungime intreaga70 cm
Inaltime reglabilaDa
Ambalaj de carton DA/NUDa
Greutate2 kg
Greutate copil maxima50 kg
Set de produseNu
loader  Se încarcă seturile ...

Recenzii

loader  Se încarcă comentariul...