Trotinetă Maşini Smoby cu două roţi, pliabilă şi cu ghidon reglabil de la 5 ani

Detalii privind produsul

Trotineta Smoby este ornată cu motivul de poveste plăcut Maşini. Mişcarea ghidonului al vehiculului de copii cu două roţi se poate regla după nevoile copiilor. În primul rând este recomandată băieţilor mai în vârstă de 5 ani. Mânerele cu burete moale şi plăcut la atingere va asigura o prindere sigură copiilor în timpul datului cu trotineta. Construcţia trotinetei de băieţi este fabricată din metal rezistent, de aceea este rezistent şi stabil. Avantajul vehiculului mic Smoby este că se poate plia cu uşurinţă, ocupă un loc minim în portbagajul maşinii, de aceea poate fi dus la excursii sau în vacanţă. Trotineta Smoby de băieţi cu mâner negru, cu aspect plin de culori şi cu motivul Maşini va avea cu siguranţă succes la fiecare băieţel.

Datul cu trotineta întăreşte muşchii piciorului, dezvoltă motorica fină şi echilibrul copiilor. Ghidonul trotinetei poate fi reglat în 3 înălţimi după nevoile copiilor şi poate fi fixat cu închidere rapidă. Trotineta pentru copii Smoby cu roţile silenţioase din silicon, împreună cu frâna de picior, va garanta rostogolirea dreaptă şi sigură a trotinetei. Rezistenţa maximă la greutate este de 50 de kg. Înălţimea trotinetei este 83 cm, lungimea întreagă este 70 cm. Trotineta Smoby este una dintre cele mai preferate trotinete, şi poate fi folosită de copii de la vârsta de 3 ani.

Firma franţuzească renumită Smoby producătoare de jucării pentru copii, este siguraţa jucăriilor pentru un aspect silat şi pentru o calitate înaltă. Plasticul folosit de furnizorul Smoby este rezistent şi durabil, totuşi plăcut şi mătăsos la atingere. Pentru o siguranţă crescută şi pentru evitarea eventualelor răniri, marginile jucăriilor sunt rotunjiteAspectul colorat al acestora dezvoltă fantezia şi imaginaţia copiilor şi vor vrăji şi pe cei mai mici. Aspectul unic şi culorile strălucitoare ale trotinetei de băieţi Maşini va fi adorat de fiecare băieţel. La finalul procesului de fabricare verificat cu severitate, se află o jucărie care se potriveşte cerinţelor de siguranţă severă. Smoby garantează calitatea franţuzească, designul unic şi unicitatea produselor sale.

Doprava 79
Descriere tehnică
Băiat/fatăbăiat
Vârstăde la vârsta de 5 ani
Tara de provenientaDesigned in France
Dimensiuni70*32*83 cm
Inaltimea produsului83 cm
Dimensiunile ambalajului22*10*64 cm
Lungime intreaga70 cm
Inaltime reglabilaDa
Ambalat în carton I/NDa
Greutate2,48 kg
Greutate copil maxima50 kg
Rotigumené, tiché a protišmykové
Culoarearoșu
Set de produseNu
Recenzii
loader  Se încarcă comentariul...