Trotinetă Hello Kitty Mondo ABEC 5 cu două roţi

Detalii privind produsul

Trotineta cu două roţi Mondo pentru copii cu tema preferată al pisicuţei Hello Kitty, se potriveşte celor mai severe standarde europene referitoare la siguranţă. Trotineta fantastică are o greutate uşoară, datorită căreia este recomandată de la vârsta de 3 ani. Trotineta Mondo Hello Kitty pentru copii este dotată cu o construcţie metalică solidă şi are un cadru uşor din aluminiu. Roţile trotienetei cu două roţi sunt fabricate din material de PVC fără ftalat de calitate. Mânerele ghidonului sunt moi şi plăcute la atingere pentru micuţi. Înălţimea ghidonului trotinetei se poate regla într-un mod simplu, maxim până la 80 de cm.

Lungimea trotinetei este 65 cm, iar lăţimea acestuia este 10 cm. Trotineta poate fi pliată şi transportată cu uşurinţă, de aceea copilul o poate duce oriunde vrea el. Străluceşte într-o culoare foarte frumoasă de roz şi este ornată cu imaginea pisicuţei Hello Kitty şi cu floricele mici. Datorită frânei acţionată cu picior, trotineta se poate încetini uşor. Cele mai importante componente ale trotinetei sunt rulmenţii ABEC. Trotineta Mondo pentru copii este dotată cu rulmenţi ABEC 5 de cea mai bună calitate, care a obţinut nivelul 5 de pe scala calităţii. Această calitate garantează o deplasare fără probleme datorită frecării joase, astfel roţile se învârtesc concomitent şi va asigura funcţionarea silenţioasă a trotinetei.

Diametrul roţilor este 12 cm, iar după ce se uzează pot fi schimbate cu uşurinţă. Suprafaţa trotinetei Mondo pe care păşesc copiii este învelită cu un strat antiderapant. Rezistenţa maximă a trotinetei este 50 kgCompania Mondo este o firmă renumită care furnizează jucării, marca acestuia este garanţia calităţii şi vor sta alături copiiilor mulţi ani. Condusul trotinetei noi va oferi o experienţă copilului dumneavoastră de neuitat. În timpul datului pe trotinetă este recomandată folosirea echipamentului de protecţie, în primul rând folosirea protecţiei de genunchi, de încheietură, de cot şi folosirea căştii de protecţie. 

Doprava nad 69
Descriere tehnică
Băiat/fatăfată
Vârstăde la vârsta de 3 ani
Tara de provenientaDesigned in Italy
Dimensiuni65x82x10 cm
Inaltime reglabilaDa
Ambalat în carton I/NDa
Greutate copil maxima50 kg
Culoarearoz
Set de produseNu
Recenzii
loader  Se încarcă comentariul...