Trotinetă&babytaxiu Reversible 2în1 Scooter Smoby cu trei roți gri metalizat înălțimea mțânerului 53/63 cm capacitate admisă 20 kg de la 18 luni

Detalii privind produsul

Trotineta și babytaxiul 2 în 1 Scooter din atelierul producătorului franțuzesc Smoby este un vehicul rezistent potrivit pentru fiecare copil de la 18 luni și printr-o mișcare simplă se va transforma din babytaxiu într-o trotinetă. Trotineta-babytaxiu este realizată în nuanța gri metalizat în combinație cu galben, fapt pentru care va fi pe placul fiecărui sportiv mic. Datorită structurii din metal și a sistemului din plastic cu trei roți, această trotinetă multifuncțională, este ideală pentru toți copilașii hiperactivi. Poate crește cu copilul, așa că îl va însoți timp îndelungat. 

Copilașii în vârstă de 18 luni vor folosi vehiculul ca un babytaxiu confortabil, al cărui ghidon este de 53 cm, iar de la 24 de luni îl vor folosi ca o trotinetă cu înălțime maximă a ghidonului de 63 cm. Datorită sistemului brevetat, părinții vor transforma într-o clipă babytaxiul într-o trotinetă și aceasta fără a folosi unelte. Roțile din cauciuc ale trotinetei le oferă copiilor o rulare lentă și sigură și totodată acestea s-au fabricat cu protecție împotriva răsturnării și de asemenea cu o aripi, protecție pentru noroi. Mânerele de pe ghidon ale trotinetei sunt antiderapante și le oferă copiilor un mers sigur și precis. Trotineta și babytaxiul în același timp au un efect foarte bun asupra dezvoltării musculaturii și astfel copii vor petrece mai mult timp afară în aer liber. Mai mult, aceasta are un efect foarte bun asupra dezvoltării atenției și reflexelor. În timpul mersului pe trotinetă este indicată folosirea echipamentului de protecție și anume genunchiere și cotiere, dar totodată trebuie folosită și casca de protecție.

Dimensiunea trotinetei este de 68*30*63 cm (înălțimea ghidonului este de 63 cm). Capacitatea de greutate a vehiculului multifuncțional este de 20 kg. Smoby este un producător franțuzesc renumit, care se ocupă de fabricarea jucăriilor din plastic de calitate. Materialul de plastic folosit la fabricarea produselor sale este puternic și rezistent, dar în același timp și plăcut la atingere, iar colțurile acestora sunt rotunjite și îi protejează pe copii de răniri. Culorile vesele și vii ale jucăriilor din plastic, Smoby le stimulează și le dezvoltă copiilor imaginația și le va cuceri, la prima vedere, privirea acestora astfel că, acestea sunt jucării ideale pentru cei mai mici. La sfârșitul procesului de fabricare strict controlat se află jucăria, care corespunde celor mai stricte standarde de siguranță.

Doprava 69

Descriere tehnică

Băiat/fatăbăiat și fată
VârstăDe la 18 luni
Tara de provenientaDesigned in France
Dimensiuni60*30*63 cm
Inaltimea produsului63 cm
Dimensiunile ambalajului16*52*33 cm
Lungime intreaga60 cm
Înălțimea mânerului53 / 63 cm
Inaltime reglabilaDa
Ambalaj de carton DA/NUDa
Greutate2,8 / 3,4 kg
Greutate copil maxima20 kg
Culoareagri
Set de produseNu
loader  Se încarcă seturile ...

Recenzii

loader  Se încarcă comentariul...