Trotinetă&babytaxiu 2in1 Smoby cu trei roţi și ghidon reglabil în înălțime roz de la 18 luni

Detalii privind produsul

Trotineta cu trei roți și babytaxiul 2în1, Smoby este un vehicul rezistent potrivit pentru fiecare copil de la 18 luni și printr-o mișcare simplă se va transforma din babytaxiu într-o trotinetă. Trotineta-babytaxiu strălucește în combinația de culori albastru-roz și a fost fabricată cu design unic franțuzesc. Datorită structurii din metal și a designului stabil cu trei roți, acest vehicul cu trei roți îi va cuceri privirea fiecărui copil hiperactiv.

Datorită mânerului reglabil în înălțime trotineta și babytaxiul vor crește împreună cu prinţesa dumneavoastră. Copii în vârstă de 18 luni vor folosi vehiculul ca un babytaxiu confortabil, al cărui ghidon este de 53 cm, iar de la 24 de luni îl vor folosi ca trotinetă cu un ghidon cu o înălțime maximă de 63 cm. Datorită sistemului brevetat, părinții vor transforma într-o clipă babytaxiul într-o trotinetă și aceasta fără a folosi unelte. Roțile din cauciuc ale trotinetei le oferă copiilor o rulare lentă și sigură și totodată acestea s-au fabricat cu protecție împotriva răsturnării și de asemenea cu o protecție pentru noroi. Mânerele de pe ghidon ale trotinetei sunt nealunecoase și le oferă copiilor un mers sigur și precis. Trotineta și babytaxiul în același timp au un efect foarte bun asupra dezvoltării musculaturii și astfel copii vor petrece mai mult timp afară în aer liber. Mai mult aceasta are un efect foarte bun asupra dezvoltării atenției și reflexelor. În timpul mersului pe trotinetă este indicată folosirea echipamentului de protecție și anume genunchiere și cotiere, dar totodată trebuie folosită și casca de protecție.

Dimensiunea trotinetei este de 68*30*63 cm (înălțimea ghidonului este de 63 cm), dimensiunea babytaxiului este de (înălțimea ghidonului este de 53 cm și înălțimea scaunului este de 27 cm). Capacitatea de greutate a vehiculului multifuncțional este de 20 kg. Greutatea mijlocului de transport este de 2,8 kg. Smoby este un producător franțuzesc renumit, care se ocupă de fabricarea jucăriilor din plastic de calitate. Materialul de plastic folosit la fabricarea produselor sale este puternic și rezistent, dar în același timp și plăcut la atingere, iar colțurile acestora sunt rotunjite și îi protejează pe copii de răniri. Culorile vesele și vii ale jucăriilor din plastic, Smoby le stimulează și le dezvoltă copiilor imaginația și le va cuceri, la prima vedere, privirea acestora astfel că, acestea sunt jucării ideale pentru cei mai mici. La sfârșitul procesului de fabricare strict controlat se află jucăria, care corespunde celor mai stricte standarde de siguranță.

Doprava nad 60 €
Descriere tehnică
Băiat/fatăfată
Vârstăde la vârsta de 18 luni
Tara de provenientaDesigned in France
Dimensiuni60*30*62 cm
Inaltimea produsului62 cm
Dimensiunile ambalajului16*52*33 cm
Lungime intreaga60 cm
Inaltimea manerului de impins53 / 63 cm
Inaltime reglabilaDa
Ambalat în carton I/NDa
Greutate2,8 kg
Greutate copil maxima20 kg
Culoarearoz
Set de produseNu
Recenzii
loader  Se încarcă comentariul...