Trotinetă albinuţa Maya Smoby cu trei roţi

Detalii privind produsul

Trotineta cu trei roți pentru copii, Smoby cu motivul eroului principal popular din desenele animate, albinuța Maya este o trotinetă unică și de calitate înaltă, care corespunde celor mai înalte standarde de siguranță și s-a fabricat potrivit cu normele stricte europene. Aceasta este o trotinetă fantastică și stabilă, care datorită greutății sale mici este potrivită pentru fiecare copilaș de la 2,5 ani. Designul minunat și unic al vehicului mic fabulos îl va fascina pe fiecare copil. Suprafața platformei decorată cu imagine plăcută este nealunecoasă și foarte stabilă, iar prin aceasta garantează cel mai sigur mers cu viteză. Trotineta cu trei roți este dotată cu trei roți din silicon de calitate, care după folosirea lor se pot demonta ușor și se pot schimba cu unele noi. 

Roțile transparente din silicon vor rezista accidentelor și oferă o conducere confortabilă. Diametrul primei roți este de 15 cm, iar a celor din spate este de 13 cm. Înălțimea trotinetei de la sol este de 4 cm. Capacitatea maximă de greutate este de 20 kg. Structura metalică ușoară și puternică a vehiculului cu trei roți este combinată cu material din plastic rezistent. Înălțimea mânerului trotinetei Maya se poate regla în funcție de nevoile copilașului astfel că, vehiculul va crește împreună cu acesta. Mânerele sunt nealunecoase și în același timp plăcute la atingere. Întreaga trotinetă strălucește cu motivul popular albinuţa Maya și în combinație minunată de culori galben-verde. 

Accesoriul trotinetei este o poză foarte frumoasă pe ghidon, care este decorată cu imagini fabuloase. Smoby este un producător franțuzesc de jucării de calitate cu tradiție de mulți ani. Copii adoră sa ghideze trotineta și aceasta este o formă minunată de mișcare timp în care își dezvoltă echilibrul de la o vârstă fragedă. Datorită celor trei roți, trotineta Smoby este mult mai stabilă pentru copii. Se recomandă folosirea echipamentului de protecție, acestea sunt genunchierele, cotierele și protecția pentru palme, dar și casca pentru cap. Mersul cu trotineta este o experiență foarte distractivă, dar și un mod superb de a petrece timpul în aerul liber. Aceasta dezvoltă mușchii la picioare, vor învăța bazele standardelor de rutieră astfel că, mișcarea lor va fi rapidă, ageră și hotărâtă.

Doprava 79

Descriere tehnică

VârstăDe la 2.5 ani
Tara de provenientaFranța
Dimensiuni59*37*72 cm
Inaltimea produsului72 cm
Dimensiunile ambalajului54*14*21 cm
Lungime intreaga59 cm
Inaltime reglabilaDa
Ambalaj de carton DA/NUDa
Greutate4,00 kg
Capacitate maximă admisă20 kg
Rotigumené, tiché a protišmykové
Set de produseNu
loader  Se încarcă seturile ...

Recenzii

loader  Se încarcă comentariul...