Tricicletă Ursuleţul Winnie The Pooh WD Smoby portocaliu-verde de la 15 luni

Detalii privind produsul

Tricicleta de copii Smoby WD Winnie The Pooh străluceşte într-o combinaţie frumoasă de culori de verde-portocaliu-maro, şi este ornată în stilul poveştii minunate Winnie The Pooh. Tricicleta Smoby pentru copii este deosebită datorită aspectului său unic şi culorilor minunate. Tricicleta pentru copii oferă o surpriză plăcută datorită culorilor fragede, care ajută la stimularea fanteziei şi creativităţii copiilor. Tricicleta este foarte comodă şi se confruntă cu uşurinţă cu micile denivelări ale drumurilor datorită roţilor din plastic spumatConstrucţia este din metal solid,care asigură siguranţă maximă şi nu în ultimul rând rezistenţă, datorită căreia tricicleta va rezista ani întregi la copii. Tricicleta Disney Winnie The Pooh de copii este foarte stabilă şi sigură. Copii sunt fixaţi în timpul drumului datorită centurii de siguranţă. Datorită volanului practic cu telescop pentru părinţi, părinţii vor putea ghida şi coriga conducerea tricicletei.

Tricicleta este foarte flexibilă, iar dacă copii între timp vor să meargă singur, volanul pentru părinţi poate fi oricând detaşat. Roata din faţă a tricicletei are tracţiune liberă. Volanul tricicletei se poate întoarce într-un unghi maxim de 30°. Printre accesoriile tricicletei se află şi coşul basculant din spate cu ajutorului căreia copii vor putea transporta jucărille preferate sau alte obiecte. Volanul tricicletei se poate bloca, astfel tricicleta va fi ghidabilă numai de către părinţi. Motivele de poveşti vor orna într-un mod superb tricicleta şi va fi atrăgătoare. Datorită scaunului format ergonomic copii vor sta confortabil în scaun şi nici drumurile lungi nu vor fi obositoare. Tricileta Smoby este recomandată de la vârsta de 15 luni pâna la vârsta de 3 ani, sau până când copii se pregătesc de prima lor bicicletă. 

Pedala tricicletei este dotată cu un strat antiderapant. Firma franţuzească Smoby este producător de jucării de calitate de mulţi ani. Îndeplinesc toate cerinţele severe legate de calităţile europene, produsele sunt rezistente şi au un aspect unic, care conţin în sine perfecţiunea, şarmul şi precizitatea franşuzească. Tricicleta de copii Disney Winnie The Pooh satisface toate cerinţele chiar şi cumpărătorilor mai pretenţioşi. Acest vehicul cu trei roţi este frumos şi de calitate, care cu siguranţă vor atrage atenţia Dumneavoastră şi mai ales copiilor. Conducerea tricicletei pentru copii este o distracţie şi o experienţă plină de adventură pentru copii, pe lângă acesta ajută la dezvoltarea mişcărilor şi a muşchilor, care este indispensabil pentru creşterea copiilor. Dimensiunile tricicletei 71*48*55 cm. Rezistenţa tricicletei la greutate este 30 de kg.

Caracteristici

 • cadru metalic puternic
 • design fabulos de Winnie The Pooh
 • scaun format ergonomic
 • centură de siguranţă cu prindere în 3 puncte
 • mâner de păriţi reglabil
 • roţi din plastic spumat pentru o înaintare silenţioasă
 • coş basculant posterior
 • de la vârsta de 15 luni
 • furnizor francez
 • prima roată pivotantă
 • posibilitate de ghidare în 30 de grade
 • rezistenţa la greutate 30 kg
Doprava 79
Descriere tehnică
Băiat/fatăbăiat
VârstăDe la 15 luni
Tara de provenientaFranţa
Dimensiuni71*48*55 cm
Ambalaj de carton DA/NUDa
Greutate copil maxima30 kg
Culoareamaro
Set de produseNu
Recenzii
loader  Se încarcă comentariul...