Tricicletă Ursuleţul Winnie The Pooh Smoby mov-maro de la 15 luni

Detalii privind produsul

Tricicleta de copii Smoby Ursuleţul Winnie The Pooh străluceşte într-o combinaţie de culori foarte frumoase de verde-mov-portocaliu-maro. Tricicleta de copii Smoby este deosebită datorită aspectului său unic şi culorilor minunate. Tricicleta de copii oferă o surpriză plăcută datorită culorilor fragede, care ajută la stimularea fanteziei şi creativităţii copiilor. Tricicleta este foarte comodă copiilor şi se confruntă cu uşurinţă cu micile denivelări ale drumurilor datorită roţilor de calitate din plastic spumat. Construcţia este din metal solid, care asigură siguranţă maximă şi nu în ultimul rând rezistenţă, datorită căreia tricicleta va rezista ani întregi la copii. Tricicleta Disney Winnie The Pooh pentru copii este foarte stabilă şi sigură. Copii sunt fixaţi în timpul drumului datorită centurii de siguranţă. Datorită volanului practic cu telescop de părinţi, părinţii vor putea ghida şi coriga conducerea tricicletei.

Tricicleta este foarte flexibilă, iar dacă copii între timp vor să meargă singur, volanul pentru părinţi poate fi oricând detaşat. Roata din faţă a tricicletei are tracţiune liberă. Volanul tricicletei se poate întoarce într-un unghi maxim de 30°. Printre accesoriile practice ale tricicletei se află şi coşul basculant din spate cu ajutorului căreia copii vor putea transporta jucărille preferate sau alte obiecte. Volanul tricicletei se poate bloca, astfel tricicleta va fi ghidabilă numai de către părinţi. Motivele de poveşti vor orna într-un mod superb tricicleta şi va fi atrăgătoare. Datorită scaunului format ergonomic copii vor sta confortabil în scaun şi nici drumurile lungi nu vor fi obositoare. Tricileta Smoby este recomandată de la vârsta de 15 luni pâna la vârsta de 3 ani, sau până când copii se pregătesc de prima lor bicicletă.

Pedala tricicletei este dotată cu un strat antiderapant. Firma franţuzească Smoby este producător de jucării de calitate de mulţi ani. Îndeplinesc toate cerinţele severe legate de calităţile europene, produsele sunt rezistente şi au un aspect unic, care conţin în sine perfecţiunea, şarmul şi precizitatea franşuzească. Tricicleta pentru copii Disney Winnie The Pooh satisface toate cerinţele chiar şi cumpărătorilor mai pretenţioşi. Acest vehicul cu trei roţi este frumos şi de calitate, care cu siguranţă vor atrage atenţia Dumneavoastră şi mai ales copiilor. Conducerea tricicletei pentru copii este o distracţie şi o experienţă plină de adventură pentru copii, pe lângă acesta ajută la dezvoltarea mişcărilor şi a muşchilor, care este indispensabil pentru creşterea copiilor. Pe partea anterioară a volanului se află o imagine frumoasă în stil de Winnie The Pooh, iar în partea posterioară se află un steag mic cu motiv de poveste. Rezistenţa tricicletei la greutate este 30 de kg.

Caracteristici

  • cadru metalic puternic
  • scaun format ergonomic
  • mâner de păriţi reglabil
  • roţi din plastic spumat pentru o înaintare silenţioasă
  • coş basculant posterior
  • de la vârsta de 15 luni
  • furnizor francez
  • prima roată pivotantă
  • posibilitate de ghidare în 30 de grade
  • rezistenţa la greutate 30 kg
Doprava 79

Descriere tehnică

Băiat/fatăfată
VârstăDe la 15 luni
Tara de provenientaFranța
Dimensiuni71*48*55 cm
Ambalaj de carton DA/NUDa
Capacitate maximă admisă30 kg
Culoareaviolet
Set de produseNu
loader  Se încarcă seturile ...

Recenzii

loader  Se încarcă comentariul...