Tricicletă Be Fun Confort Winnie The Pooh Smoby de la 15 luni

Detalii privind produsul

Firma Smoby producătorul jucăriilor şi tricicletelor farnţuzeşti de calitate, a produs tricicleta splendidă Be Fun Confort de copii în stilul recunoscut din povestea Winnie The Pooh, care străluceşte în culorile fermecătoare de verde-portocaliu. Tricicleta este dotată cu o geantă pentru părinţi, în care se pot depozita lucrurile necesare, şi care este ornat cu imaginea drăguţă al ursuleţului, care este cunoscut din povestea Winnie The Pooh. Pe partea anterioară a volanului se află un ornament deosebit - o imagine pe care Winnie The Pooh se leagănăTricicleta Smoby de copii este deosebită datorită aspectului său unic şi plin de culori nemaipomenite. Tricicleta de copii oferă o surpriză plăcută datorită culorilor proaspete, care stimulează creativitatea şi fantezia copiilor. Tricicleta este foarte confortabilă pentru copii datorită roţilor din plastic spumat, care se va descurca cu uşurinţă cu micile denivelările ale drumurilor.

Construcţia este din metal solid, care da dovadă de siguranţă maximă şi nu în ultimul rând este rezistent în timp, datorită căreia tricicletele vor rămâne alături copiilor Dumneavoastră mulţi ani. Tricicleta Disney Winnie The Pooh de copii este foarte stabilă şi sigură. Copii sunt fixaţi pe parcursul drumului cu ajutorul centurii de siguranţă. Datorită volanului practic cu telescop pentru părinţi, părinţii vor putea ghida şi coriga conducerea tricicletei. Tricicleta este foarte flexibilă, iar dacă copii între timp vor să meargă singur, volanul pentru părinţi poate fi oricând detaşat. Roata din faţă a tricicletei are tracţiune liberă. Volanul tricicletei se poate întoarce într-un unghi maxim de 30°. Printre accesoriile practice ale tricicletei se află şi coşul basculant din spate cu ajutorului căreia copii vor putea transporta jucărille preferate sau alte obiecte necesare. Volanul tricicletei se poate bloca, astfel tricicleta va fi ghidabilă numai de către părinţi. Motivele de poveşti vor orna într-un mod superb tricicleta şi va face aceasta atrăgătoare. Rezistenţa la greutate este 30 kg.

Datorită scaunului format ergonomic copii vor sta confortabil în scaun şi nici drumurile lungi nu vor fi obositoare. Tricileta Smoby este recomandată de la vârsta de 15 luni pâna la vârsta de 3 ani, sau până când copii se pregătesc de prima lor bicicletă. Pedala tricicletei este dotată cu un strat antiderapant. Firma franţuzească Smoby este producător de jucării de calitate de mulţi ani. Îndeplinesc toate cerinţele severe legate de calităţile europene, produsele sunt rezistente şi au un aspect unic, care conţin în sine perfecţiunea, şarmul şi precizitatea franşuzească. Tricicleta de copii Disney Winnie The Pooh satisface toate cerinţele chiar şi cumpărătorilor mai pretenţioşi. Acest vehicul cu trei roţi este frumos şi de calitate, care cu siguranţă vor atrage atenţia Dumneavoastră şi mai ales copiilor. Conducerea tricicletei pentru copii este o distracţie şi o experienţă plină de adventură pentru copii, pe lângă acesta ajută la dezvoltarea mişcărilor şi a muşchilor, care este indispensabil pentru creşterea copiilor. În partea posterioară a tricicletei se află un steag cu motiv drăguţ de poveste.

Caracteristici

 • cadru metalic puternic
 • scaun format ergonomic
 • centură de siguranţă cu prindere în 3 puncte
 • mâner de păriţi reglabil
 • roţi din plastic spumat pentru o înaintare silenţioasă
 • coş basculant posterior
 • de la vârsta de 15 luni
 • furnizor francez
 • prima roată pivotantă
 • posibilitate de ghidare în 30 de grade
 • geantă practică pentru părinţi pentru lucruri mici
 • rezistenţa la greutate 30 kg
Doprava 79

Descriere tehnică

Băiat/fatăfată
VârstăDe la 15 luni
Tara de provenientaFranța
Dimensiuni70*48*57 cm
Ambalaj de carton DA/NUDa
Culoareamaro
Set de produseNu
loader  Se încarcă seturile ...

Recenzii

loader  Se încarcă comentariul...