Tricicletă Voyage 4in1 smarTrike albastru deschis de la 10 luni

Detalii privind produsul

Tricicleta minunată, 4in1 smarTrike este o tricicletă unică cu ajutorul căreia copilul va avea parte de numeroase aventuri începând de la vârsta de 10 luni. Designul minunat al tricicletei este în culoarea albastru deschis combinată cu accesorii de culoare gri, iar aceasta este și stabilă datorită construcţiei sigure şi rezistente. Aceasta va oferi numeroase posibilităţi , iar elementele de pe tricicletă se pot demonta oricând şi pot fi adaptate la nevoile copiilor. Tricicleta de încredere Voyage va fi un prieten de nelipsit al copilului dumnevoastră și oriunde veţi porni la drum cu siguranţă  aceasta nu vă va dezamăgi.

Copilul va creşte împreună cu tricicleta, deoarece aceasta se adaptează uşor  la nevoile copilului. Tricicleta vă va lua povara de pe umeri dacă copilul va crește de mic în aceasta. Fiecare părinte va aprecia faptul că, unele elemente ale tricicletei se pot demonta și modela uşor fără nicio grijă. Calitatea şi construcţia rezistentă a fost fabricată cu mare precizie. Designerii s-au asigurat ca, tricicleta să fie cât mai stilată în ceea ce priveşte designul şi confortul practic. Confortul maxim al copilului este dat de tetiera ataşată de scaunul minunat. Activitatea părinţilor va fi mai uşoară datorită ghidonului telescopic , lung, care va oferi o ghidare uşoară şi intuitivă a acesteia. Direcția de, deplasare a tricicletei poate fi menținută datorită blocajului. Desigur că, de pe tricicletă nu pot lipsi nici elementele tradiţionale şi perfecte, precum pedalele nealunecoase şi cauciucurile de calitate, care corespund celor mai stricte standarde de calitate. Dacă copilul va obosi în timpul călătoriei, el îşi va putea odihni picioarele pe suportul pliabil pentru picioare. Parasolarul demontabil va oferi protecție împotriva razelor puternice și dăunătoare ale soarelui, astfel că, nici în privinţa sănătăţii copilului nu va trebui să vă faceţi griji.

Siguranţa copiilor este dată de centura de siguranţă în 3 puncte, în formă de Y şi de suportul de anticădere din jurul brâului, cu ajutorul căruia copii vor sta în siguranță pe scaun în timpul călătoriilor. Tricicleta dispune de o roată cu arc în partea din faţă, al cărei scop este să micşoreze vibraţiile şi să ofere o stabilitate mai bună pe orice suprafaţă sau teren. Tricicleta dispune şi de mult spaţiu. Pentru mămici există și o geantă practică cu un design elegant, care se află pe ghidonul parental, iar sub aceasta, sub scaun se află şi o geantă mare pentru cumpărături, care va fi utilă în  viaţa de zi cu zi. Fericirea copilului este dată de coşul rabatabil cu, capac din partea din spate direct în spatele scaunului. Suportul pentru sticlă de pe volan este un accesoriu foarte util al vehiculului, astfel că, dacă copilului îi va fi sete, în faţa lui se va afla ceaiul sau sucul gustos. Tricicleta Voyage 4in1 de la producătorul smarTrike este dotată cu un sistem funcţional bine conceput şi bine implementat. Nu este în zadar faptul că, producătorul smarTrike este lider mondial în vânzarea şi dezvoltarea tricicletelor. Mărimea totală a tricicletei este 94*45*102 cm.

Copilul crește împreună cu tricicleta smarTrike în 4 paşi:

 • Pasul 1: Tricicleta ghidată de părinți

La vârsta de 10 luni copilul dumneavoastră  stă confortabil în scaun, odihnindu-și piciorușele pe suportul de picioare. Scaunul căptușit oferă un spătar plăcut şi confortabil

 • Pasul 2: Plimbarea cu tricicleta împreună cu părintele

La vârsta de 18 luni spătarul se poate demonta, astfel copilul va  sta drept, va începe să pedaleze, iar cu ajutorul ghidonului, părinții vor putea controla direcția și viteza plimbării. În  această perioadă, copilul încearcă ghidarea, stabilitatea mersului, abilităţile de mişcare şi totodată prinde curaj pentru prima plimbare individuală. 

 • Pasul 3: Tricicletă pentru practică

La vârsta de 24 luni, tricicleta va deveni accesoriul de antrenament, iar atunci copii învaţă pedalarea corectă.

 • Pasul 4: Tricicletă tradiţională 

La vârsta de 30 de luni copii sunt pregătiţi pentru primul lor drum,singuri. Mânerul pentru ghidat se poate demonta în acest  moment, iar căruciorul va deveni o tricicletă deosebită.

Caracteristici

 • se poate adapta uşor la vârsta şi nevoile copiilor
 • scaun confortabil şi ergonomic
 • ghidarea intuitivă a tricicletei
 • blocaj pe roată
 • roţi de calitate şi fiabile
 • structură rezistentă cu un cadru din metal
 • va trece uşor peste denivelări şi obstacole
 • parasolar demontabil
 • centură de siguranţă în 3 puncte
 • suporturi pliabile pentru picioare
 • tetieră
 • suport practic pentru sticlă
Doprava nad 69
Descriere tehnică
Băiat/fatăbebeluşi
Vârstăde la vârsta de 10 luni
Dimensiuni94*45*102 cm
Inaltimea produsului102 cm
Dimensiunile ambalajului59*22*43 cm
Lungime intreaga94 cm
Ambalat în carton I/NDa
Greutate5,5 kg
Culoareaalbastru
Set de produseNu
Recenzii
loader  Se încarcă comentariul...