Tricicleta Vanilla DLX smaTrike control TouchSteering cu umbrelă și geantă alb-negru de la 10 luni

Detalii privind produsul

Tricicleta Vanilla DLX de la renumitul producător smarTrike este o tricicletă originală, care crește împreună cu copilul dvs. și se adaptează după nevoile acestuia de la 10 luni până la 3 ani. Tricicleta în nuanța de culori alb-negru, va bucura mai ales fetițele. Datorită tehnologiei avansate Touch Steering, care este deosebit de apreciată de părinți, tricicleta este manevrată cu atingere blândă. Tricicleta este prevăzut cu o structură metalică care, împreună cu un material din plastic durabil, asigură stabilitatea și durabilitatea acesteia. Centura de siguranță încorporată în 5 puncte, în formă de Y de pe bara de siguranță asigură o călătorie confortabilă și sigură. Scaunul în formă ergonomică, oferă copiilor confort în timpul somnului sau în timpul plimbărilor. 

Tricicleta pentru copii este completată cu parasolar, care protejează copilul de lumina soarelui periculoasă și poate fi reglat ușor, îm funcție decum bate soarele. Părinții vor aprecia geanta practică, care împreună cu parasolar și detaliile tricicletei se asortează foarte bine. Este potrivită pentru depozitarea obiectelor mici sau a jucăriilor. Mai tâtrziu, copilul va folosi și coșul rabatabil, care se află în partea din spate a tricicletei, deoarece este potrivit pentru transportarea jucăriilor, nisipului sau orice altceva. Avantajului smarTrike-ului Vanilla sunt roțile din cauciuc de calitate, care garantează deplasarea silențioasă a tricicletei și trec ușor peste denivelările drumului. Realizarea primei roți mari se adaptează la curbele închise, deoarece amortizorul ajută la deplasarea confortabilă a tricicletei. Accesoriul practic al tricicletei este protecția de noroi de pe prima roată, care protejează haina copilașului. Partea foarte importantă a tricicletei este blocajul, care se află pe ghidon, care îi permite părintelui să supravegheze pe deplin direcția tricicletei.

Dezvoltarea brevetată Touch Steering de la smarTrike vă va fi de ajutor la ghidarea ușoară a tricicletei. Roțile din cauciuc ale tricicletei vor trece peste denivelări, oferă o deplasare fără denivelare, călătoria este silențioasă, netedă și confortabilă.  Spătarul și tetiera oferă confort în zilele obositoare, iar la nevoie se pot demonta. Pedalele tricicletei sunt nealunecoase. Cadrul de anticădere din jurul brâului copilui oferă de asemenea siguranță și confort. Alegeți tricicleta pentru copii smarTrikede la un producător care este lider de piață în producție și inovare.

Tricicleta crește împreună cu copilul  în 4 etape:

 • Etapa 1 : Tricicleta ghidată de părinte

          La vârsta de 10 luni copilul dumneavoastră  stă confortabil în scaun, odihnindu-și piciorușele pe suportul de picioare. Scaunul căptușit oferă un              spătar plăcut confortabil.

 • Etapa 2 : Călătorie în compania părintelui

          Începând de la 18 luni spătarul se poate demonta astfel copilul va sta drept și treptat începe să pedaleze, iar părintele cu ajutorul mânerului de              împins corectează direcția și viteza. În această perioadă, copilul încearcă ghidarea și stabilitatea mersului, abilitatea motorică și curajul la prima              sa tură individuală.

 • Etapa 3 : Tricicletă de antrenare

          De la vârsta de 24 luni, tricicleta va avea un efect ca un accesoriu de antrenare atunci copii învaţă cum trebuie să pedaleze corect.

 • Etapa 4: Tricicletă tradițională

          La vârsta de 30 de luni copilul este pregătit de turele individuale. În acest timp părintele deja poate să demonteze ghidonul parental și căruciorul            se va transforma într-o tricicletă minunată.

Caracteristici

 • se poate ghida cu mișcare ușoară
 • scaun înălțat format ergonomic 
 • fiecare roată este cauciucată, împotriva denivelărilor
 • centură de siguranță în 3-puncte în formă de Y căptușită la umeri
 • cadru de anticădere care se poate demonta
 • parasolar reglabil împotriva razelor dăunătoare UV
 • suporturi pentru picioare retractabile
 • pedale nealunecoase
 • cadru deplin metalic
 • gentuță de calitate pentru lucruri mici
 • unele elemente se pot demonta 
 • pentru vârsta 10-36 luni
 • produs brevetat
 • corespunde cerințelor de siguranță
Doprava nad 199 Lei zdarma

Descriere tehnică

Băiat/fatăbăiat și fată
VârstăDe la 10 luni
Ambalaj de carton DA/NUDa
Culoareabiela,čierna
Set de produseNu
loader  Se încarcă seturile ...

Recenzii

loader  Se încarcă comentariul...