Tricicletă SWING DLX 4in1 Pink TouchSteering smarTrike cu amortizor rulare liberă+ cu filtru UV roz de la 10 luni

Detalii privind produsul

Tricicleta pentru copii Swing DLX 4în1 Grey&Pink de la compania smarTrike lider pe piață de producător de triciclete devine prietenul multifuncțional al copilului dumneavoastră și va crește împreună cu el de la vârsta sa de 10 luni până la vârsta de 3 ani. Avantajul tricicletei cu stil sunt roțile cu amortizor și cu rulare liberă, care vă vor cuceri rapid privirea dumneavoastră. Unele părți ale tricicletei se pot demonta, vehiculul se poate regla ușor la nevoile copilului deci însoțește toată copilăria. Desigur tricicleta a fost realizată cu dezvoltarea populară și brevetată Touch Steering, care face posibilă părinților ghidarea tricicletei cu o mișcare simplă și ușoară exact ca și la cărucior. Tricicleta strălucește într-o combinație fermecătoare de culoare roz, care le va cuceri mai ales inima fetițelor. 

Tricicleta rezistentă Swing dispune de o structură de calitate și durabilă, care se remarcă cu caracteristici excepționale de ghidare pe teren denivelat. De siguranța copilului în timpul plimbării se îngrijește sistemul multifuncțional de siguranță - centura de siguranță în 3-puncte în formă de Y și cadrul de siguranță, care se poate da jos, care servește și ca și cotieră confortabilă pentru odihnirea mânuțelor mici. Prima roată mare cu amortizor încorporat va trece ușor peste obstacolele, care apar pe carosabil. Tricicleta a fost realizată cu sistem dublu de suport pentru picioare deci dacă copilul dumneavoastră și-ar dori să-și odihnească piciorușele atunci o poate face pe suportul de picioare. 

Ghidarea ușoară a tricicletei o face posibilă brațul telescopic de împins până când nu hotărâți că, copilul dumneavoastră este îndeajuns de mare ca să pornească singur la drum pe tricicleta sa preferată. În timpul vremii nefavorabile este foarte utilă aripa practică de noroi, care protejează îmbrăcămintea copilului dumneavoastră de mizeria excesivă. Pe ghidon se află și un suport de sticlă pentru că dacă copilului dumneavoastră i-ar fi sete în timpul drumului să-și sature setea. Blocarea parentală le face posibilă părinților reglarea direcției de mers, de asemenea în partea din spate a tricicletei se află o cutie, care se poate încuia în care se pot depozita jucării sau alte accesorii. 

Tricicleta smarTrike crește împreună cu copilul dumneavoastră în 5 pași

 • Pasul 1: Scaun ergonomic cu spătar înălțat
  Scaunul format ergonomic face posibilă plimbarea confortabilă de la vârsta de 10 luni, în timp ce copilul dumneavoastră își poate odihni piciorușele pe suportul de picioare
 • Pasu 2: Tricicleta ghidată de părinte
  Bebelușul de 15 luni stă confortabil pe scaun și piciorușele sale se odihnesc pe suportul de picioare. Scaunul căptușit asigură un sentiment plăcut și sprijină spatele.
 • Pasul 3: Călătorie în compania părintelui
  Dacă copilașul are 18 luni, parasolarul se poate demonta, copilașul stă drept și încet cu ajutorul părintelui învață să pedaleze.Prin intermediul ghidonului parental însoțitorul adult poate să corecteze direcția și viteza. În această perioadă copilașul se bucură de călătorie și începe să-și construiască abilitățile sale motorice, stabilitatea și își face curaj pentru prima ghidare individuală. 
 • Pasul 4: Tricicletă de antrenat
  La vârsta de 24 de luni tricicleta va deveni un accesoriu de antrenare, acum copii învață modul corect de pedalare.  
 • Pasul 5 : Tricicleta tradițională
  La vârsta de 30 de luni copii sunt gata de călătoria individuală. În acest timp ghidonul parental se poate demonta și copilul va ghida tricicleta în deplină măsură.

Confortului copilului îi servește și parasolarul detașabil, care oferă protecție față de razele dăunătoare de soare, în timp ce se odihnește în scaunul înălțat, format ergonomic și căptușit. De asemenea nici geanta practică nu poate lipsi de pe tricicletă, dar și o geantă mai mică a găsit loc pe ghidonul parental pentru depozitarea lucrurilor mici. Vehiculul nou va cuceri inima copilului dumneavoastră de la prima vedere, iar pe părinți îi va surprinde funcționalitatea tricicletei.

Caracteristici

 • poate fi ghidată cu mișcare ușoară
 • scaun ergonomic înălțat și căptușit
 • centură de siguranță în 3-puncte în formă de Y
 • cadru de anticădere detașabil
 • parasolar detașabil
 • suport pliabil pentru picioare
 • pedale nealunecoase
 • prima roată cu amortizor
 • blocare parentală
 • rulare liberă
 • structură puternică și rezistentă
 • geantă de calitate și o geantă mai mică pentru lucruri mai mici
 • cutie de depozitare, care se poate închide
 • unele elemente ale tricicletei se pot demonta
 • pentru vârsta 10-36 luni
 • produs brevetat
 • corepsunde standardelor stricte de siguranță

SmarTrike este cea mai bine vândută și cea mai apreciată marcă de tricicletă din întreagă lume. Aceasta este prezentă pe piață timp de decenii și a fost prima care a introdus ca o inovație, ghidonul parental reglabil în, înălțime. SmarTrike este lider mondial în vânzarea, fabricarea și dezvoltarea tricicletelor pentru copii. Milioanele de triciclete vândute anual sunt garantat o publicitate bună pentru calitate.

Doprava 69
Descriere tehnică
Băiat/fatăbebeluşi
Vârstăde la vârsta de 10 luni
Dimensiuni94*45*102 cm
Inaltimea produsului102 cm
Dimensiunile ambalajului59*22*43 cm
Lungime intreaga94 cm
Filtru UVDa
Ambalat în carton I/NDa
Greutate6 kg
Culoarearoz
Set de produseNu
Recenzii
loader  Se încarcă comentariul...