Tricicletă Splash 5în1 Blue&White smarTrike cu orientare de 360° cu spătar rabatabil albastru-crem de la 10 luni

Detalii privind produsul

Tricicleta Splash Blue&White 5în1 este o noutare revoluționară în lumea tricicletelor, care crește împreună cu copilașul de la 10 luni până la 3 ani. Copilașul dumneavoastră va trăi multe aventuri unice în timpul călătoriei sale de explorare a lumii, dar va putea și dormi liniștit și confortabil datorită spătarului rabatabil. Ei vor avea parte de multă distracție în timpul activităților în aerul liber atât în parc, oraș sau dacă se plimbă în supermarketuri. În geanta de cumpărături, care se poate da jos va încăpea confortabil și echipamentul de picnic sau toate cumpărăturile. Acest model unește avantajele căruciorului cu funcționalitatea tricicletei. Dacă copilașul dumneavoastră este pregătit de călătoria individuală poate să înceapă adevărata distracție. Noutatea unică tehnică a tricicletei Splash este prima roată, care se rotește la 360° care va face posibilă aceeași manevrare fără denivelări pentru părinte ca și cu căruciorul. Scaunul căptușit cu spătarul înalt oferă confort și stabilitate maximă pentru copilașul dumneavoastră. 

Copilașului dumenavostră îi place să doarmă în timpul plimbării? Nu este o problemă, cu scaunul rabatabil va putea face liniștit acest lucru. Tricicleta smarTrike Splash Blue&White 5în1 este un model premium, care va transforma plimbarea în natură într-o aventură de lux atât pentru dumneavoastră, cât și pentru copilașul dumneavoastră. Tricicleta are un aspect foarte frumos și modern într-o combinație de culori albastru și alb, care este una dintre cele mai noi tendințe de modă. Copilașul dumneavoastră se va simți în siguranță și se va distra de fiecare drum de explorare. Părintele va putea ghida cu o mișcare la fel de netedă tricicleta smarTrike Splash ca și căruciorul. Centura de siguranță încorporată în formă de Y cu o căptușeală moale oferă călătoria sigură și confortabilă până atunci când copilul va ghida singur vehiculul său și nu va avea nevoie de aceasta. Tricicleta are o structură puternică metalică cu accesorii din plastic, care garantează stabilitatea și mai ales calitatea produsului, pe care dumneavoastră o veți aprecia la folosirea acesteia timp de mulți ani. 

Tricicleta pentru copii Splash Blue&White 5în1 dispune de un design unic și funcții speciale după cum ar fi protecția reglabilă împotriva razei UV, geanta de calitate pentru cumpărături pentru părinte sau suportul pentru sticla de biberon. Tricicleta smarTrike se poate folosi practic în acel timp atunci când bebelușul este încă mic. Părintele poate să îmbine plimbarea în parc sau în aerul curat cu cumpărăturile sau dacă își doresc mai mult să meargă la picnic vor încăpea toate lucrurile de care au nevoie în geanta de cumpărături atașată de tricicletă. Tricicleta pentru copii este în special confortabilă pentru bebeluș, deoarece scaunul înălțat format ergonomic și rabatabil cu, căptușeală se potrivește minunat pentru odihnă sau pentru un somn scurt în acea situație dacă copilașul nu mai dorește să pedaleze. Tricicleta strălucește într-un design de culoare modernă în culori albastru și alb, care formează împreună un design rezistent. Parasolarul sau umbrela de soare de pe tricicletă se poate regla cu o mișcare ușoară în funcție de raza soarelui sau la nevoie se poate și demonta. 

Părintele cu siguranță va aprecia geanta practică, care se află pe ghidonul parental pentru lucrurile mici, care este într-o armonie prin culoare și cu cele mai mici detalii ale tricicletei. Aceasta este potrivită pentru depozitarea lucrurilor mici sau a jucăriilor. Copilașul mai târziu cu siguranță va folosi coșul rabatabil, care se află în partea din spate a tricicletei, deoarece este potrivit pentru transportarea jucăriilor, nisipului sau a orice altceva. Printre avantajele tricicletei smarTrike Splash pentru copii putem înșira roțile din cauciuc dotate cu un amortizor cu injectare dublă, cara garantează călătoria silențioasă, confortabilă și pe drumurile puțin mai denivelate. Prima roată mare pivotantă este realizată pentru curbele rapide, cu amortizor încorporat, care asigură mișcarea confortabilă și pe o suprafață inegală. Rândul accesoriilor practice este completat de protecția de noroi a primei roți a tricicletei, care protejează haina copiilor de mizeria excesivă. 

Tricicleta pentru copii dispune de un suport dublu pentru picioare și sistem de pedală unde picioarele copilașului se odihnesc în acel timp când nu poate să conducă singur tricicleta, mai târziu se pot demonta ușor. Pedalele sunt dotate cu o suprafață nealunecoasă. Copilașul este protejat de protecția de anticădere din jurul taliei și în partea din față a ghidonului se află și un suport pentru sticlă. Dacă condusul este în mâna părintelui, atunci copilașul își poate așeza confortabil mânuțele pe suportul pentru brațe. Unele părți incluzând și centura de siguranță sunt căptușite, care sunt responsabile pentru confortul tricicletei. Părțile căptușite se pot demonta și spăla la nevoie. Tricicleta este recomandată copiilor de la 10 luni până la 36 de luni. Această tricicletă minunată smarTrike Splash pentru copii îi duce pe copii pe un drum de explorare și în același timp le oferă confort părinților. Alegeți tricicleta smarTrike, deoarece este lider pe, piață în producție și de asemenea pe plan inovativ.

Rucsacul parental cu un design de calitate sau de asemenea geanta de cumpărături se află printre lucrurile speciale ale tricicletei Splash, aici încap toate lucrurile mici de care are nevoie copilașul. Suportul dublu pentru picioare și sistemul de pedală a tricicletei pentru copii este minunat, deoarece piciorușele copilului se odihnesc aici când nu pot conduce singuri tricicleta, mai târziu se pot demonta ușor. Pedalele sunt dotate cu o suprafață nealunecoasă. Copilașul este protejat de suportul de anticădere din jurul taliei și în partea din faț a ghidonului se află un suport de sticlă de biberon. Când părintele ghidează tricicleta copilașul își poate așeza confortabil mânuțele pe suportul pentru brațe. 

Tricicleta smarTrike creşte împreună cu copilul dumneavoastră în 5 etape

 • Etapa 1. : Scaun rabatabil
  Spaţiul de mişcare al scaunului rabatabil se extinde până la 110°, care le oferă copiilor posibilitatea de somn și în timpul plimbării. 
 • Etapa 2. : Tricicletă ghidată de către părinţi  
  Bebeluşul de 10 luni stă confortabil în scaun şi îşi odihneşte picioruşele pe suportul pentru picioare. Scaunul căptușit oferă un sentiment plăcut și sprijină spatele. 
 • Etapa 3. : Călătorie în compania părintelui
  Dacă micuţul are deja 18 luni, spătarul poate fi demontat, astfel micuţul va sta drept şi va învăţa încet să pedaleze cu ajutorul părinţilor. Însoțitorul adult poate să corecteze direcția și viteza prin ghidonul parental. În această perioadă copilașul se bucură de călătorie și începe să-și construiască abilitățile sale motorice, stabilitatea și prinde curaj la primul condus individual.  
 • Etapa 4. : Tricicletă pentru antrenare
  De la 24 de luni tricicleta devine un obiect de antrenare, în acest timp copii învață modul corect de pedalare.  
 • Etapa 5. : Tricicletă tradițională
  La vârsta de 30 de luni copii sunt pregătiţi pentru călătoria individuală.În acest timp ghidonul parental se poate demonta și căruciorul se transformă într-o tricicletă minunată.  

Caracteristici

 • prima roată mare individuală pentru curbe închise cu amortizor încorporat și cu spațiu de mișcare de  360°
 • scaun înalt, format ergonomic rabatabil și cadru de anticădere căptușit reglabil
 • roți dotate cu amortizor cu injectare dublă cu un amortizor încorporat
 • centură de siguranţă în 3-puncte în formă Y cu căptușeală la umeri 
 • frână parentală
 • cadru de anticădere demontabil
 • parasolar reglabil ca să protejeze de raza soarelui 
 • suporturi demontabile pentru picioare 
 • pedale nealunecoase
 • cadru pe deplin metalic 
 • geantă de calitate pentru lucruri mici
 • rucsac parental 
 • suport sticlă 
 • unele părţi ale tricicletei se pot demonta 
 • recomandată copiilor 10-36 de luni
 • produs brevetat
 • corespunde cerințelor stricte de siguranță
 • unisex
 • capacitate de greutate 17 kg 

Avantaje

 • performanţă crescută a ghidării
 • mișcare a roții la 360° care corespunde cu ghidarea căruciorului
 • confort extra
 • bebeluşii poate să se odihnească confortabil dacă părintele ghidează
 • siguranță extra
 • protecţie împotriva razei de soare
 • confort la călătoria bebelușilor mici
 • rezistență și calitate
 • confort maternal
 • folosire maximă
Doprava nad 60 €
Descriere tehnică
Băiat/fatăbăiat
Vârstăde la vârsta de 10 luni
Dimensiuni94*45*102 cm
Inaltimea produsului102 cm
Dimensiunile ambalajului59*22*43 cm
Lungime intreaga94 cm
Ambalat în carton I/NDa
Greutate6 kg
Culoareaalbastru
Set de produseNu
Recenzii
loader  Se încarcă comentariul...