Tricicletă cu protecţie împotriva căderii Baby Balade Smoby cu roţi EVA albastră de la 10 luni

Detalii privind produsul

Tricicleta pentru copii, Baby Balade Blue este o tricicletă minunată pentru băieţii de la vârsta de 10 luni. Copilul va creşte împreună cu această tricicletă până la vârsta de 3 ani, până când este pregătit să se urce pe bicicleta sa cu 2 roţi. Aceasta îl va cuceri pe orice competitor cu designul său modern de culoare albastru cu detalii albe. Noua tricicletă, Baby Balade Blue are un sistem inovator de control parental, care le permite părinţilor ghidarea uşoară şi lentă în partea laterală. Roțile de cauciuc din material EVA vor oferi o deplasare silenţioasă, astfel că, părintele se poate bucura de sunetele naturii în timpul călătoriei. Parasolarul poate fi  reglat cu ușurință în direcţia razelor de soare. Dacă copilul oboseşte în timpul pedalării şi îşi doreşte să doarmă, atunci îşi va putea odihni picioruşele pe suportul lat pentru picioare. Suportul pentru picioare și pedalele sunt nealunecoase și dau siguranța că, picioarele copilului nu se vor agăţa în roată. Înălțimea totală a tricicletei cu mâner este de 101 cm, iar lungimea acesteia este de 68 cm. 

Scaunul format ergonomic al  tricicletei Smoby a fost fabricat cu un spătar înălţat pentru confortul maxim al copilului. În acelaşi timp scaunul oferă și o poziţie de şezut corect şi o menţinere corectă a coloanei. Centura de siguranţă în 3 puncte va ţine copilaşul în scaun. Copilaşii cei mai mici sunt protejaţi de cadrul sigur de anticădere din jurul brâului, care va oferi stabilitate. Cadrul de protecţie, din material de calitate, se poate demonta uşor la nevoie. Părinţii vor aprecia ghidonul parental, care va oferi o ghidare uşoară. Tricicleta pentru băieţi este dotată cu un cadru metalic de calitate şi rezistent. Ghidonul tricicletei se poate regla în înălţime și astfel se va adapta la nevoile copilului. La fel se poate regla şi poziţia scaunului. 

Pe ghidonul parenatal se află o geantă practică,utilă pentru depozitarea lucrurilor mici, geantă, care se asortează frumos cu designul tricicletei de culoare albastru-alb. Copii își pot transporta jucăriile în coşul rabatabil, care se află în partea din spate a tricicletei. Copilul va creşte împreună cu tricicleta pentru băieţi. Când copilașul nu poate pedala, își poate odihni piciorușele pe suportul înălţat pentru picioare. În acest timp, în timpul călătoriei copilul se gândeşte că stă într-un cărucior sport. În acest timp părintele ghidează copilul. În această etapă copilul se odihneşte şi face cunoştinţă cu mediul său înconjurător şi savurează călătoria. Dacă este mai mare, el va pedala şi va ghida tricicleta singur. Ghidonul tricicletei se poate roti lateral la un unghi de 30 de grade. Capacitatea de greutate a tricicletei este de 30 kg.

Smoby este un producător franțuzesc, care se ocupă de fabricarea jucăriilor, care corespund standardelor europene stricte. Designul unic al trecicletei, Baby Balade, reflectă frumeseţea franţuzească și precizia fiind visul îndeplinit al fiecărui copil. Culorile jucăriilor Smoby stimulează imaginația şi fantezia copiilor. Tricicleta le va oferi o oportunitate minunată copiilor pentru ca ei să-şi cunoască mediul înconjurător şi să concureze împreună cu prietenii. Suportul pentru picioare, cadrul de anticădere şi parasolarul se pot demonta la nevoie. Tricicleta Smoby dezvoltă abilităţile de mişcare și are un efect bun asupra dezvoltării motoricii fine şi totodată să nu uităm nici de distracţia în aer liber. Aceasta este un vehicul ideal pentru copilul dumnevoastră.

Caracteristici

 • suport pentru picioare, înălțat pentru piciorușele copilului
 • bară de protecție din plastic, pe lângă brâu
 • copilul dvs. crește împreună cu tricicleta
 • scaun ergonomic și reglabil
 • blocare practică pentru direcția corectă de deplasare
 • sistem fix de protecție în trei puncte
 • mâner parental 
 • geantă practică pentru lucrurile necesare
 • producător franțuzesc
 • portbagaj înclinat, din plastic
 • de la 10 luni
 • capacitate maximă de 30 kg
Doprava nad 69
Descriere tehnică
Băiat/fatăbăiat
Vârstăde la vârsta de 10 luni
Tara de provenientaDesigned in France
Dimensiuni68*52*101 cm
Inaltimea produsului101 cm
Dimensiunile ambalajului43*24*59 cm
Lungime intreaga68 cm
Inaltimea manerului de impins101 cm
Inaltime reglabilaDa
SonorDa
Ambalat în carton I/NDa
Greutate5,5 kg
RotiEVA wheels
Culoareaalbastru
Set de produseNu
Recenzii
loader  Se încarcă comentariul...