Tricicletă smarTrike Go Touch Steering cu cărucior pentru cumpărături negru-roşu de la 10 luni

Detalii privind produsul

SmarTrike&Go Touch Steering 5 în 1 este o tricicletă nemaipomenită pentru părinte şi pentru copil în acelaş timp. Este echipată cu cea mai recentă tehnologie care se asigură de folosirea simplă şi practică a tricicletei. Această tricicletă pentru copii se poate transforma în 5 forme inovatoare și crește împreună cu copilul dvs. de la vârsta de 10 luni, până la vârsta de 3 ani. Tricicleta pentru copii este dotată cu numeroase spaţii pentru depozitare care pot fi folosite de către dvs. pentru depozitarea lucrurilor sau a alimentelor. Datorită coşului demontabil pentru cumpărături, totul încape ușor în partea din spate a tricicletei, pe care îl veți aprecia atunci când faceți cumpărături, când mergeţi la plimbare sau când mergeţi la un picnic. Această tricicletă oferă un serviciu minunat atunci când cumpărăți câteva lucruri mici, când sunteţi cu prietenii la picnic sau când mergeţi în vizită la bunici.

În această geantă practică veţi putea împacheta tot, de la scutece până la jocurile copilului sau orice lucru mic. Pedalele tricicletei pot fi demontate, prin umare controlarea tricicletei este doar în mâinile părintelui. Tricicleta smarTrike este echipată cu un mâner reglabil şi telescopic pentru părinţi şi cu frână practică pentru picioare care va opri tricicleta. Drumul fără probleme şi confortabil este asigurat de roţile cu o suprafaţă anti-alunecare, care amortizează vibraţiile. Tricicleta este dotată cu o tehnologie brevetată Touch Steering, prin urmare manevrabilitatea sa este uşoară. Datorită roților din cauciuc cu dublu injecție, plimbarea este liniștită și plăcută. Roata anterioară face față cu ușurință curbelor ascuţite datorită amortizorului încorporat. După ce copilul creşte, tricicleta se acomodează nevoilor ale copilului. Dacă vine momentul potrivit, copilul dvs. va putea controla singur tricicleta. Tricicleta pentru copii are un sistem dublu de suport pentru picioare şi pedale, pedalele sunt prevăzute cu o suprafață antiderapantă, iar suportul pentru picioare este utilizat pentru a fixa picioarele în timp ce copilul nu pedalează și stă confortabil.

Tricicleta pentru copii se poate transforma, modifica, în cinci tipuri de variații. O parte a tricicletei este, de asemenea, o copertină practică care protejează copilul dvs. de razele UV dăunătoare. Datorită centurii de siguranță și a cadrului protector în jurul circumferinței taliei, copilul se poate simți în siguranță. Construcția metalică și plasticul rezistent din care este fabricată tricicleta, va sta alături mai mulţi ani copilului. Tricicletele smarTrike sunt cele mai bine vândute și cele mai bine clasate mărci de triciclete pentru copii. A fost prezentă pe piață timp de decenii și a fost prima care a introdus, ca o inovație, mânerul ajustabil în înălţime pentru părinţi. SmarTrike este lider mondial în vânzarea, fabricarea și dezvoltarea tricicletelor pentru copii. Milioanele de triciclete vândute anual sunt garantat o publicitate bună pentru calitate. Această tricicletă pentru copii este realizată în combinaţia foarte frumoasă a culorilor de negru-gri şi roşu. Va fi un accesoriu excelent pentru cumpărături sau pur și simplu pentru picnicurile în parc.

Tricicleta smarTrike creşte împreună cu copilul dvs. de la vârsta de 10 luni, până la vârsta de 3 ani. În prima etapă, părintele controlează în întregime direcţia tricicletei cu ajutorul mânerului pentru părinţi. Pe măsură ce creşte micuţul, tricicleta se dezvoltă simultan cu el şi ajută la dezvoltarea motricităţii şi a abilităţilor motrice. De la vârsta de 24 de luni, tricicleta devine un instrument pentru antrenat atunci când micuţul învaţă să pedaleze şi învaţă trucurile pentru a controla tricicleta. La vârsta de 30 de luni, micuţul pedalează singur şi se va putea bucura de călătoriile independente cu tricicleta. Căruciorul pentru cumpărături poate fi separat complet de tricicletă, astfel va deveni o tricicletă clasică pe care îl cunoaște fiecare părinte. Tricicletele smarTrike sunt cele mai bine vândute și cele mai bine clasate mărci de triciclete pentru copii. A fost prezentă pe piață timp de decenii și a fost prima care a introdus, ca o inovație, mânerul ajustabil în înălţime pentru părinţi. SmarTrike este lider mondial în vânzarea, fabricarea și dezvoltarea tricicletelor pentru copii. Milioanele de triciclete vândute anual sunt garantat o publicitate bună pentru calitate.

Caracteristici

 • tehnologie brevetată Touch Steering
 • spaţiu mare pentru depozitare
 • construcţie completă din metal
 • structură masivă şi uşoară
 • mâner încorporat pentru părinţi cu numeroase accesorii smarTrike
 • copertină împotrivă razelor UV dăunătoare
 • cărucior individual pentru cumpărături
 • capacitatea sa maximă este de 17 kg

Avantaje

 • ghidarea tricicletei cu mişcări fine
 • protecţie împotriva insolaţiei
 • creșterea performanței controlului
 • extra confort
 • bebeluşul se poate odihni confortabil dacă părintele controlează tricicleta
 • extra siguranţă
 • confort bebeluşilor în timpul călătoriilor
 • durabilitate și calitate
 • confort maternal
 • utilizarea maximă
Doprava nad 69
Descriere tehnică
Băiat/fatăboy and girl
Vârstăde la vârsta de 10 luni
Dimensiuni96*55*106 cm
Inaltimea produsului106 cm
Dimensiunile ambalajului78*21*44 cm
Lungime intreaga96 cm
Ambalat în carton I/NDa
Greutate9 kg
Culoarearoșu
Set de produseNu
Recenzii
loader  Se încarcă comentariul...