Tricicletă Recliner Infinity 5in1 smaTrike Purple TouchSteering mov-gri de la 10 luni

Detalii privind produsul

Tricicleta Recliner Infinity 5în1 în combinaţie de culoare mov-gri este alegerea minunată petru copii de la vârsta de 10 luni. Ghidarea tricicletei este ușoară și confortabilă ca și a căruciorului, pentru aceasta este îndeajuns și o mișcare ușoară. Aceasta va face posibilă dezvoltarea superbă Touch Steering. Centura de siguranță incorporată în formă de Y cu o căptușeală moale pe suportul de anticădere garantează plimbarea confortabilă și sigură a copilașului dumneavoastră până când copilașul dumneavoastră va fi capabil să se dea pe tricicletă și singur. Părțile din textil ale tricicletei sunt impermeabile astfel că, ploaia mică sau ceaiul răsturnat nu vor fi o problemă. 

Tricicleta Recliner pentru copii este mult mai confortabilă, deoarece scaunul acesteia este format ergonomic, căptușit și chiar și rabatabil, care este caracteristica foarte utilă a tricicletei în acea perioadă când copilașul nu pedalează, îi oferă confort în timpul odihnei și a somnului. Tricicleta pentru copii Recliner Infinity 5în1 este dotată cu multe accesorii utile, care aproape că sunt indispensabile în timpul plimbărilor de zi cu zi și garantat vă vor trezi interesul adică parasolar reglabil împotriva razelor dăunătoare UV, geantă mare de calitate chiar și pentru cumpărături, o geantă mai mică pe ghidonul parental pentru lucrurile mici, dar de pe ghidon nu poate lipsi nici suportul de sticlă. Cadrul tricicletei este un cadru pe deplin metalic combinat cu elemente din plastic şi rulează pe roţi sigure din plastic.

Ce conține tricicleta Recliner Infinity

 • Suport pliabil pentru picioare 
 • Pedale nealunecoase
 • Geantă parentală
 • Suport sticlă
 • Geantă pentru depozitarea lucrurilor mici
 • Protecție căptușită reglabilă
 • Parasolar reglabil
 • Suport anticădere demontabil
 • Scaun format ergonomic și rabatabil 
 • Fiecare roată este cauciucată și rezistă denivelărilor
 • Centură de siguranță căptușită în 3 puncte în formă de Y pe umeri

Scaunul căptușit cu suport de mână pe tricicletă oferă o călătorie foarte confortabilă și stabilă pentru copilaș. Unele părți căptușite se pot da jos și la nevoie se pot spăla. Copilașul dumneavoastră va folosi cu mare bucurie coșul rabatabil din partea din spate a tricicletei pentru transportarea jucăriilor sale preferate. Avantajul tricicletei smarTrike Infinity sunt roțile din cauciuc de calitate, care oferă călătoria silențioasă și neîntreruptă a copilașului. Accesoriul practic al tricicletei este protecția de noroi pe, prima roată a tricicletei, care protejează haina copilașului de mizerie. Tricicleta pentru copii este dotată cu un suport dublu pentru picioare și sistem de pedală. Dacă copilașul nu pedalează în acel moment atunci își poate odihni piciorușele pe suportul de picioare, dacă nu mai este nevoie de acesta atunci se poate demonta ușor. Pedala tricicletei este nealunecoasă. Șoldul copilașului este protejat împrejur de suportul de anticădere, iar pe ghidon se află un suport de sticlă. Accesoriul interesant al tricicletei este și telefonul mobil de jucărie, care îl va distra pe copilașul dumneavoastră dacă se plictisește de plimbare.

Cu această tricicletă confortabilă copilașul dumneavoastră va avea parte de multă distracție în timpul plimbărilor, în parc, în oraș de asemenea în supermarketuri.  În acest model se unesc avantajele căruciorului și practicitatea tricicletei. Dacă copilașul dumneavoastră nu va mai avea nevoie de supravegherea parentală pe tricicletă, atunci distracția și aventura pot să și înceapă.Tricicleta smarTrike 5în1 pentru copii este un model de clasa întâi, care vă oferă dumneavoastră și copilașului lux și experiență în timpul plimbării în natură. Tricicleta strălucește într-un design modern și într-o combinație de culori rezistente mov-gri.  

Tricicleta smarTrike crește cu, copilașul în 5 etape:

Etapa 1: Scaun rabatabil
Scaunul rabatabil se poate regla după nevoile copilașului dacă își dorește să doarmă. 

Etapa 2: Mersul pe tricicletă cu ghidarea părintelui
La vârsta de 10 luni copilașul stă confortabil în scaun, în timp ce piciorușele sale se odihnesc pe suportul pentru picioare. Scaunul căptușit oferă un spătar plăcut confortabil. 

Etapa 3: Mersul pe tricicletă în compania părintelui
Începând de la vârsta de 18 luni spătarul se poate demonta, copilașul stă drept, începe să pedaleze pe, parcurs, iar cu ajutorul mânerului de împins părintele va putea corecta direcția și viteza. În această perioadă copilașul probează ghidarea și stabilitatea mersului, abilitatea sa motorică și curajul la prima sa tură individuală. 

Etapa 4: Tricicletă de exersare
De la vârsta de 24 de luni tricicleta este un accesoriu de training când copii învață cum trebuie să pedaleze corect.

Etapa 5: Tricicletă clasică
De la vârsta de 30 de luni copilașul este pregătit pentru turele individuale. În acest timp părintele va putea demonta ghidonul parental și căruciorul se va transfora într-o tricicletă minunată. 

Avantaje

 • Efectuare ridicată a ghidării
 • Confort extra
 • Copilașul poate să se odihnească confortabil dacă părintele ghidează
 • Siguranță extra
 • Protecție împotriva razelor de soare
 • Confort la călătoria bebelușilor mici
 • Rezistență și calitate
 • Confort maternal
 • Folosire maximă
 • Părți, care se pot demonta
 • Capacitatea de greutate 17 kg 

Tricicleta smarTrike este cea mai bine vândută și cea mai apreciată marcă de tricicletă din întreaga lume. Timp de, decenii se află pe, piață și a fost primul, care a introdus inovația ghidonului parental reglabil în înălțime. SmarTrike este primul pe, plan mondial în vânzarea, fabricarea și dezvoltarea tricicletelor pentru copii. Anual vinde milioane de triciclete, ceea ce este garantat o reclamă bună pentru calitate.  

Doprava 69
Descriere tehnică
Băiat/fatăbebeluşi
Vârstăde la vârsta de 10 luni
Dimensiuni101*49*101 cm
Inaltimea produsului101 cm
Dimensiunile ambalajului66*22*44 cm
Lungime intreaga101 cm
Inaltime reglabilaDa
Filtru UVDa
Ambalat în carton I/NDa
Greutate7 kg
Culoareaviolet
Set de produseNu
Recenzii
loader  Se încarcă comentariul...