Tricicletă Disney Maşini Smoby roşu-galben de la 15 luni

Detalii privind produsul

Tricicleta pentru copii Smoby Maşini este o tricicletă de copii splendidă şi de calitate, care provine din atelierul furnizorului de jucării Smoby. Străluceşte într-o combinaţie de culori de roşu-negru cu un aspect cu stil Maşini (Cars). În partea anterioară a tricicletei se află o decoraţiune foarte frumoasă. Tricicleta Smoby are un aspect unic şi plin de culori. Tricicleta de copii va oferi surpriză Dumneavoastră cu culorile sale, care dezvoltă fantezia şi imaginaţia copiilor. Datul pe tricicletă este confortabil datorită roţilor cu cauciuc de calitate, care se va confrunta cu uşurinţă cu micile denivelări ale drumurilor. Tricicleta este dotată cu un cadru metalic puternic, care garantează o siguranţă înaltă şi se dovedeşte a fi o jucărie netrecătoare în timp, care va sta alături de copilul Dumneavoastră mult timp.

Datorită scaunului format ergonomic copii vor sta confortabil în scaun şi nici drumurile lungi nu vor fi obositoare. Tricicleta Disney Maşini este sigură şi stabilă. Copii, datorită centurii de siguranţă, sunt fixaţi în scaun. În timpul mersului cu tricicleta, ghidonul acestuia poate fi manevrată lateral într-un unghi de 30 de grade. Un accesoriu practic al tricicletei este coşul basculant, în care copii pot transporta jucăriile lor. Tricicleta Smoby este recomandată de la vârsta de 15 luni până la 3 ani, sau până când copii se pregătesc de prima lor bicicletă.

Pedala tricicletei este dotată cu un strat antiderapant. Firma franţuzească Smoby este producător de jucării de calitate de mulţi ani. Îndeplinesc toate cerinţele severe legate de calităţile europene, produsele sunt rezistente şi au un aspect unic, care conţin în sine perfecţiunea, şarmul şi precizitatea franşuzească. Tricicleta de copii Disney Maşini satisface toate cerinţele chiar şi cumpărătorilor mai pretenţioşi. Acest vehicul cu trei roţi este frumos şi de calitate, care cu siguranţă vă va vrăji pe Dumneavoastră şi mai ales pe copii. Conducerea tricicletei pentru copii este o distracţie şi o experienţă plină de adventură pentru copii, pe lângă acesta ajută la dezvoltarea mişcărilor şi a muşchilor, care este indispensabil pentru creşterea copiilor. Motivul fabulos va face tricicleta perfectă. Tricicleta este un produs expus, fără mâner.

Doprava 79
Descriere tehnică
Băiat/fatăbăiat
VârstăDe la 15 luni
Tara de provenientaFranţa
Dimensiuni71*50*54,7 cm
Set de produseNu
Recenzii
loader  Se încarcă comentariul...