Tricicletă și cărucior pliabil Evolutive Robin Trike Smoby cu spătar înclinabil și roți silențioase de la 6 luni

Detalii privind produsul

Tricicleta Evolutive Robin Trike este cel mai nou produs al producătorului franțuzesc Smoby. Printre avantajele acesteia este remarcabilă versatilitatea sa, deoarece la copii mai mici, datorită spătarului său înclinabil, căptușit se poate folosi ca și cărucior, la copii mai mari ca și tricicletă. În timpul deplasării de siguranța copilului se îngrijește centura de siguranță în 3-puncte și un cadru de protecție de siguranță, care în același timp este ideal și ca, cotieră. Tricicleta crește împreună cu copilul de la vârsta de 6 luni.

Datorită sistemului prelucrat ticicleta și căruciorul într-unul se poate plia ușor și se poate trage pe roțile sale, care în primul rând este util în timpul călătoriilor, excursiilor sau cumpărăturilor. Aspectul rezistent elegant al triciclietei gri pliabile cucerește de la prima vedere. Unele părți ale sale se pot demonta astfel se adaptează perfectă la înălțimea și vârsta copilului. 

Din ce constă tricicleta Evolutive

 • sistem rapid de pliere
 • spătar înclinabil căptușit
 • suporturi demontabile pentru picioare
 • cadru de protecție de siguranță
 • geantă parentală detașabilă
 • frână la roata din spate
 • parasolar cu filtru UV
 • scaun ergonomic
 • roți silențioase de calitate
 • centură de siguranță în 3-puncte

Tricicleta Evolutive Robin Trike dispune de cadru metalic durabil și asigură un confort maxim în timpul mersului pe tricicletă, în plus în caz de nevoie călătorul obosit poate să doarmă odihnindu-și picioarele pe suporturile pentru picioare. Tricicleta este dotată cu roți silențioase și pedale nealunecoase. Protecția de noroi de pe prima roată protejează copilul de mizerie pe vreme rea.

Tricicleta Smoby crește împreună cu copilul în 3 pași 

 • Pasul 1: Scaun ergonomic cu spătar înclinabil
  Scaunul înclinabil ergonomic la vârsta de 6 luni face posibilă folosirea tricicletei ca și cărucior în timp ce picioarele copilașului se odihnesc pe suporturile pentru picioare și el privește mediul cu bucurie deplină. 
 • Pasul 2: Tricicletă cu ghidare parentală 
  La vârsta de 15 luni, când copilul este capabil să stea drept, părintele poate să monteze pedalele pe prima roată și poate să dea jos cadrul de siguranță. Treptat copilul însușește bazele pedalării, în timp ce cu ajutorul brațului de ghidare părintele supraveghează direcția și viteza tricicletei. În această perioadă copilul exersează stabilitatea, abilitățile sale motorice și își construiește încrederea în sine. 
 • Pasul 3: Mersul individual pe tricicletă
  De la vârsta de 36 de luni, părintele poate să îndepărteze toate părțile detașabile și copilul poate să meargă individual pe tricicletă

Confortul îl crește parasolarul practic detașabil, geanta parentală spațioasă detașabilă și numeroase elemente funcționale. producătorul franțuzesc Smoby nu ține cont doar nevoile copiilor, ci și a părinților. Dimensiunile tricicletei pliabile sunt de 65*47*101 cm, înălțimea maximă a brațului de ghidare parental este de 101 cm. Numeroșii ani de experiență a producătorului Smoby se reflectă în calitatea și în siguranța produselor sale. 

Doprava 69
Descriere tehnică
Băiat/fatăbebeluşi
Vârstăde la vârsta de 6 luni
Tara de provenientaDesigned in France
Dimensiuni65*47*101 cm
Inaltimea produsului101 cm
Inaltime reglabilaDa
Ambalat în carton I/NDa
Culoareagri
Set de produseNu
Recenzii
loader  Se încarcă comentariul...