Tricicletă Smoby Cars roşu-galben de la 15 luni

Detalii privind produsul

Tricicleta Be Fun Cars este o tricicletă în combinaţie fascinantă de culori roşu şi galben. Prima parte este decorată cu un element frumos. Designul său unic şi culoarea minunată vor face mai specială tricicleta pentru copii Smoby. Tricicleta oferă o surpriză plăcută prin culorile sale proaspete, care dezvoltă fantezia și creativitatea copilului. Tricicleta este foarte ușoară datorită materialului din plastic spumă, care vor trece și peste cele mai mici obstacole pe drum. Construcția metalică garantează siguranța mare și nu în ultimul rând rezistența astfel că, va rămâne rezistentă timp de mulți ani pentru copilaş. Tricicleta Be Fun Cars este foarte sigură și stabilă. Datorită centurii de siguranță copilașul este fixat în vehicul. Cu ajutorul mânerul practic parental telescopic părintele va putea ghida şi corecta ghidarea tricicletei.

Tricicleta este foarte flexibilă, iar mai târziu când copilașul deja folosește tricicleta singur, ghidonul parental se poate demonta ușor fără unealtă. Primele roți ale tricicletei sunt libere. Ghidonul tricicletei se poate roti la un unghi de maxim 30°. Printre accesoriile practice se află coșul rabatabil în partea din spate în care copilașul va putea transporta jucăriile sale preferate sau alte lucruri, de care are nevoie. Ghidonul tricicletei se poate bloca astfel că, doar părintele va putea ghida vehiculul. Motivul fabulos al tricicletei va completa minunat  vehiculul și o va transforma într-una minunată. Datorită scaunului format ergonomic copilașul stă confortabil în tricicletă și nu va obosi nici după un drum mai lung. Tricicleta Smoby este potrivită de la 15 luni până la 3 ani și mai departe până când copilașul este pregătit pentru prima sa bicicletă. 

Pedalele tricicletei sunt dotate cu o suprafață nealunecoasă. Producătorul franțuzesc Smoby este de mulți ani producătorul jucăriilor de calitate. Acestea corespund celor mai stricte standarde europene de calitate, produsele sale sunt rezistente și au un design unic, care au o perfecțiune franțuzească renumită, șarm și precizie. Tricicleta Be Fun Cars pentru copii este potrivită pe deplin și pentru cumpărătorii mai pretențioși. Acesta este un vehicul frumos și de calitate cu trei roți în combinaţie de culor proaspete și cu siguranță vă va fascina pe dumneavoastră și pe copilaș. Ghidarea tricicletei pentru copii este o distracție mare și o aventură plină de experiențe pentru copii, iar pe lângă acestea dezvoltă și abilitățile de mișcare și musculatura, lucru indispensabil din punct de vedere al creșterii lor. Capacitate de greutate este de 30 kg.

Caracteristici

 • Construcție metalică puternică
 • Scaun format ergonomic
 • Centură de siguranță în 3 puncte
 • Ghidon parental, care se poate regla
 • Roți din material de plastic spumă pentru o avansare lentă
 • Coș rabatabil în partea din spate
 • Potrivit pentru vârstele cuprinse între 15-36 luni
 • Producător franțuzesc
 • Prima roată liberă
 • Posibilitate de ghidare la 30 de grade
 • capacitate de greutate 30 kg
Doprava 79
Descriere tehnică
Băiat/fatăbăiat
VârstăDe la 15 luni
Tara de provenientaFranța
Dimensiuni68*52*52 cm
Greutate copil maxima30 kg
Set de produseNu
Recenzii
loader  Se încarcă comentariul...