Tricicleta Breeze Plus Pink Classic smarTrike control TouchSteering cu suport pentru sticlă cu ​​roți de cauciuc și amortizor de la 15 luni

Detalii privind produsul

Tricicleta pentru copii Breeze Plus Pink Classic de la compania smarTrike este o tricicletă originală care crește împreună cu el de la vârsta sa de 10 luni până la vârsta de 3 ani. Designul frumos roz-alb va încânta în special fetițele mici. Tehnologie inovatoare Touch Steering, le permite părinților să controleze complet tricicleta doar cu o atingere ușoară și permite manevrare foarte ușoară chiar și în virajele strânse. Construcția integrală din metal a tricicletei în combinație cu plasticul durabil se caracterizează printr-o stabilitate ridicată. Centura de siguranță în formă de Y în 3 puncte și bara de protecție de mână oferă copiilor un sentiment de siguranță și siguranță atunci când conduc. Scaunul ridicat, cu formă ergonomică, oferă copiilor confort chiar și în timpul unei plimbări mai lungi.

Tricicleta pentru copii este echipata cu un parasolar care protejeaza copilul de razele soarelui și poate fi reglată în funcție de unghiul de lumină solară printr-o simpla mișcare. Părintele va aprecia cu siguranță geanta practică, pe care o poate folosi la cumpărături, precum și geanta mai mică de pe ghidon, în care își poate depozita diverse obiecte mici. Recipientul cu un capac în spatele tricicletei le va permite copiilor să-și ia jucăriile preferate cu ei. Avantajul tricicletei pentru copii smarTrike Vanilla sunt roțile din cauciuc de înaltă calitate care garantează o călătorie silențioasă și confortabilă chiar și pe suprafețe cu denivelări. Un accesoriu practic este și un apărător de noroi pe roata din față a tricicletei, care protejează hainele copiilor de murdărie excesivă și are și blocare a direcției pe acesta, pentru controlul simplificat al tricicletei de către părinți.

Tricicleta pentru copii le va oferi copiilor trepte pliabile de înaltă calitate, pe care își pot odihni picioarele în timp ce călăresc și se odihnesc. Spătarul și tetiera oferă suport copiilor, acestea putând fi detașate dacă este necesar. Pedalele tricicletei pentru copii sunt antiderapante, tricicleta oferă opțiunea de mers în gol. În timpul călătoriei controlate de părinte, mâinile copilului se sprijină pe bară pentru a asigura confort maxim. Roata mare din față, cu efect de amortizare încorporat, poate face față oricărei denivelări ale terenului. SmarTrike este lider mondial în vânzările, producția și inovarea tricicletelor pentru copii. Cu milioane de triciclete vândute în fiecare an, calitatea este garantată.

Tricicleta smarTrike crește împreună cu copilul dumneavoastră în 4 pași

 • Pasu 1: Tricicletă ghidată de părinte
  Bebelușul de 10 luni stă confortabil pe scaun și piciorușele sale se odihnesc pe suportul de picioare. Scaunul ergonomic asigură un sentiment plăcut și sprijină spatele.
 • Pasul 2: Călătorie în compania părintelui
  Dacă copilașul are 18 luni, parasolarul se poate demonta, copilașul stă drept și încet cu ajutorul părintelui învață să pedaleze. În această perioadă copilașul se bucură de călătorie și începe să-și construiască abilitățile sale motorice, stabilitatea și își face curaj pentru prima ghidare individuală. 
 • Pasul 3: Tricicletă de antrenat
  La vârsta de 24 de luni tricicleta va deveni un accesoriu de antrenare, acum copii învață modul corect de pedalare.  
 • Pasul 4 : Tricicleta clasică
  La vârsta de 30 de luni copii sunt gata de călătoria individuală. În acest timp ghidonul parental se poate demonta și copilul va ghida tricicleta în deplină măsură.

Caracteristici

 • controlat doar printr-o atingere blândă
 • scaun înalt ergonomic
 • roți din cauciuc rezistente la șocuri
 • centură de siguranță în 3-puncte 
 • bară de protecție detașabilă
 • parasolar reglabil
 • trepte pliabile
 • pedale antiderapante
 • geanta de calitate pentru depozitarea obiectelor mici
 • unele elemente ale tricicletei se pot demonta
 • pentru vârsta 10-36 luni
 • produs brevetat
 • corepsunde standardelor stricte de siguranță
Doprava 79

Descriere tehnică

VârstăDe la 10 luni
Dimensiuni97*45*104 cm
Dimensiunile ambalajului59*22*43 cm
Ambalaj de carton DA/NUDa
Greutate6,3 kg
Culoarearoz
Set de produseNu
loader  Se încarcă seturile ...

Recenzii

loader  Se încarcă comentariul...