Tricicletă Be Move Trendy Smoby albastru de la 15 luni

Detalii privind produsul

Tricicleta de copii Smoby Be Move Trendy este format cu un cadru metalic solid şi cu forme arcuite inovative, datorită căreia punctul central este aşezat mai înalt, astfel este mai stabilă. Formarea ergonomică a tricicletei se datorează experienţei firmei Smoby, de aceea tricicleta este ideală copiilor chiar de la vârsta de 15 luni. Tricicleta de copii Smoby este deosebită datorită aspectului său unicat de culorile albastru-galben. Tricicleta de copii oferă o surpriză datorită culorilor vii, care stimulează fantezia şi creativitatea copiilor. Tricicleta este foarte comodă datorită roţilor de calitate din plastic spumat care se confruntă cu uşurinţă cu denivelările mici ale drumurilor. Construcţia este din metal, care da dovadă de siguranţă maximă şi nu în ultimul rând este rezistent în timp, datorită căreia tricicleta va rămâne alături de copii mulţi ani. Rezistenţa la greutate este 30 kg.

Tricicleta Be Move Trendy de copii este foarte stabilă şi sigură. Copii sunt fixaţi pe parcursul drumului cu ajutorul centurii de siguranţă. Datorită volanului practic cu telescop pentru părinţi, părinţii vor putea ghida şi coriga conducerea tricicletei. Tricicleta este foarte flexibilă, iar dacă copii între timp vor să meargă singur, volanul pentru părinţi poate fi oricând detaşat. Roata din faţă a tricicletei are tracţiune liberă. Volanul tricicletei se poate întoarce într-un unghi maxim de 30°. Printre accesoriile tricicletei se află şi coşul basculant din spate cu ajutorului căreia copii vor putea transporta jucărille preferate sau alte obiecte necesare. Volanul tricicletei se poate bloca, astfel tricicleta va fi ghidabilă numai de către părinţi. Motivele colorate vor orna într-un mod superb tricicleta şi vor face aceasta atrăgătoare. Datorită scaunului format ergonomic copii vor sta confortabil în scaun şi nici drumurile lungi nu vor fi obositoare.

Tricileta Smoby este recomandată de la vârsta de 15 luni pâna la vârsta de 3 ani, sau până când copii se pregătesc de prima lor bicicletă. Pedala tricicletei este dotată cu un strat antiderapant. Firma franţuzească Smoby este producător de jucării de calitate de mulţi ani. Îndeplinesc toate cerinţele severe legate de calităţile europene, produsele sunt rezistente şi au un aspect unic, care conţin în sine perfecţiunea, şarmul şi precizitatea franşuzească. Tricicleta de copii Be Move Trendy satisface toate cerinţele chiar şi cumpărătorilor mai pretenţioşi. Acest vehicul cu trei roţi este frumos şi de calitate, care cu siguranţă vă va vrăji pe Dumneavoastră şi mai ales pe copii. Conducerea tricicletei pentru copii este o distracţie şi o experienţă plină de adventură pentru copii, pe lângă acesta ajută la dezvoltarea mişcărilor şi a muşchilor, care este indispensabil pentru creşterea copiilor. Distanţa scaunului de la sol este 31 cm, iar de la volan este 26 de cm.

Caracteristici

 • cadru metalic puternic
 • scaun format ergonomic
 • centură de siguranţă cu prindere în 3 puncte
 • mâner de părinţi reglabil
 • roţi din plastic spumat pentru o avansare silenţioasă
 • coş basculant în spate
 • recomandat vârstei de 15-36 luni
 • producător francez
 • prima roată pivotantă
 • posibilitate de ghidare în 30 de grade
 • rezistenţa la greutate 30 kg
 • volan masiv în formă de V
Doprava 79
Descriere tehnică
Băiat/fatăbăiat
VârstăDe la 15 luni
Tara de provenientaFranţa
Dimensiuni67*52*52 cm
Dimensiunile ambalajului47*23*40 cm
Ambalaj de carton DA/NUDa
Greutate3,40 kg
Greutate copil maxima30 kg
Culoareaalbastru
Set de produseNu
Recenzii
loader  Se încarcă comentariul...