Tricicletă Be Move City Smoby roșu-alb de la 15 luni

Detalii privind produsul

Tricicleta Smoby Be Move City cu o construcție robustă, metalică și s-a fabricat cu o forma inovativă și curbată, datorită căreia centrul de greutate este mai înalt și astfel că aceasta va fi mai stabilă. Formatul ergonomic al tricicletei este datorit experienței producătorului Smoby de ani lungi și este ideală pentru copilaș de la 15 luni. Designul său unic și culorile minunate de roșu-negru-alb vor face tricicleta pentru copii Smoby mai specială. Tricicleta oferă o surpriză plăcută prin culorile sale proaspete, care dezvoltă fantezia și creativitatea copilului. Tricicleta este foarte ușoară datorită materialului din plastic spumă, care vor trece și peste cele mai mici obstacole. Construcția metalică garantează siguranța și nu în ultimul rând rezistența astfel că, va rămâne rezistentă timp de mulți ani pentru copilaș.

Tricicleta Be Move City este foarte sigură și stabilă. Datorită centurii de siguranță copilașul este fixat în vehicul. Cu ajutorul mânerului practic parental telescopic părintele va putea ghida tricicleta. Acesta este foarte flexibil, iar mai târziu când copilașul deja folosește tricicleta singur, ghidonul parental se poate demonta ușor fără unealtă. Rularea primei roți a tricicletei este liberă. Ghidonul tricicletei se poate roti la un unghi de maxim 30°. Printre accesoriile practice se află coșul rabatabil în partea din spate în care copilașul va putea transporta jucăriile sale preferate sau alte lucruri, de care are nevoie. Ghidonul tricicletei se poate bloca astfel că, doar părintele va putea ghida vehiculul. Motivul colorat al tricicletei va completa minunat  vehiculul și îi va oferi strălucire. Datorită scaunului format ergonomic copilașul stă confortabil în tricicletă și nu va obosi nici după un drum mai lung.

Tricicleta Smoby este potrivită de la 15 luni până la 3 ani și mai departe până când copilașul este pregătit pentru prima sa bicicletă. Pedalele tricicletei sunt dotate cu o suprafață nealunecoasă. Producătorul franțuzesc Smoby este de mulți ani producătorul jucăriilor de calitate. Acestea corespund celor mai stricte standarde europene de calitate, produsele sale sunt rezistente și au un design unic, care au o perfecțiune franțuzească renumită, șarm și precizie. Tricicleta Be  Move City pentru copii este potrivită pe deplin și pentru cumpărătorii mai pretențioși. Acesta este un vehicul frumos și de calitate cu trei roți și cu siguranță vă va fascina pe dumneavoastră și pe copilaș. Ghidarea tricicletei pentru copii este o distracție mare și o aventură plină de experiențe pentru copii, iar pe lângă acestea dezvoltă și abilitățile de mișcare și musculatura, lucru indispensabil din punct de vedere al creșterii lor. 

Caracteristici

 • Construcție metalică puternică
 • Scaun format ergonomic
 • Centură de siguranță în 3 puncte
 • Ghidon parental, care se poate regla
 • Roți din material de plastic spumă pentru o avansare silențioasă
 • Coș rabatabil în partea din spate
 • Potrivit pentru vârstele cuprinse între 15-36 luni
 • Producător franțuzesc
 • Prima roată liberă
 • Posibilitate de ghidare la 30 de grade
 • capacitate de greutate 30 kg
Doprava 79

Descriere tehnică

Băiat/fatăbăiat
VârstăDe la 15 luni
Tara de provenientaFranța
Dimensiuni67*52*52 cm
Dimensiunile ambalajului47*23*40 cm
Ambalaj de carton DA/NUDa
Greutate3,40 kg
Capacitate maximă admisă30 kg
Culoareanegru-roșu
Set de produseNu
loader  Se încarcă seturile ...

Recenzii

loader  Se încarcă comentariul...