Tricicletă Be Fun Winnie the Pooh Smoby roșu-verde de la 15 luni

Detalii privind produsul

Tricicleta pentru copii Be Fun Winnie the Pooh strălucește în combinație foarte frumoasă de culori roșu și galben, cu motivul popular al desenului animate populare Winnie the Pooh. Partea din față a tricicletei este decorată cu imaginea eroului al desenului animate Winnie the Pooh. Designul său unic și culoarea minunată vor transforma tricicleta Smoby într-una mai specială. Tricicleta oferă o surpriză plăcută prin culorile sale proaspete, care dezvoltă fantezia și creativitatea copilului. Tricicleta este foarte confortabilă datorită roților din plastic spumă, care vor trece și peste cele mai mici obstacole. Construcția acesteia este metalică, care garantează siguranța și nu în ultimul rând rezistența astfel că, va rămâne rezistentă copilașului dumneavoastră timp de mulți ani. Tricicleta Disney Winnie the Pooh este foarte sigură și stabilă. Datorită centurii de siguranță copilașul este fixat în vehicul. 

Acesta este foarte flexibil, iar mai târziu când copilașul deja folosește tricicleta singur, ghidonul parental se poate demonta ușor fără unealtă. Rularea primei roți din față a tricicletei este liberă. Ghidonul tricicletei se poate roti la un unghi de maxim 30°. Printre accesoriile practice se află coșul rabatabil în partea din spate în care copilașul va putea transporta jucăriile sale preferate sau alte lucruri, de care are nevoie. Ghidonul tricicletei se poate bloca astfel că, doar părintele va putea ghida vehiculul. Motivul fabulos al tricicletei va completa minunat  vehiculul și îi va oferi strălucire. Datorită scaunului format ergonomic copilașul stă confortabil în tricicletă și nu va obosi nici după un drum mai lung. Tricicleta Smoby este potrivită de la 15 luni până la 3 ani și mai departe până când copilașul este pregătit pentru prima sa bicicletă. 

Pedalele tricicletei sunt dotate cu o suprafață nealunecoasă. Producătorul franțuzesc Smoby este de mulți ani producătorul jucăriilor de calitate. Acestea corespund celor mai stricte standarde europene de calitate, produsele sale sunt rezistente și au un design unic, care au o perfecțiune franțuzească renumită, șarm și precizie. Tricicleta Disney Winnie the Pooh pentru copii este potrivită pe deplin și pentru cumpărătorii mai pretențioși. Acesta este un vehicul frumos și de calitate cu trei roți și cu siguranță vă va fascina pe dumneavoastră și pe copilaș. Ghidarea tricicletei pentru copii este o distracție mare și o aventură plină de experiențe pentru copii, iar pe lângă acestea dezvoltă și abilitățile de mișcare și musculatura, lucru indispensabil din punct de vedere al creșterii lor. Mărimea tricicletei este de 71*50*54,7 cm. 

Caracteristici

 • Construcție metalică puternică
 • Scaun format ergonomic
 • Centură de siguranță în 3 puncte
 • Ghidon parental, care se poate regla
 • Roți din material de plastic spumă pentru o avansare lentă
 • Coș rabatabil în partea din spate
 • Potrivit pentru vârstele cuprinse între 15-36 luni
 • Producător franțuzesc
 • Prima roată liberă
 • Posibilitate de ghidare la 30 de grade
 • Capacitate de greutate 30 kg
Doprava 79
Descriere tehnică
Băiat/fatăbăiat
VârstăDe la 15 luni
Tara de provenientaFranța
Dimensiuni71*50*54,7 cm
Ambalaj de carton DA/NUDa
Greutate copil maxima30 kg
Culoareaverde
Set de produseNu
Recenzii
loader  Se încarcă comentariul...