Tricicletă Be Fun Smoby cu mâner de la 15 luni

Detalii privind produsul

Tricicletă pentru copii Smoby Be Fun în nuanțe frumoase de roşu şi galben. Tricicleta pentru copii Smoby este o tricicletă cu un design unic cu o varietate de culori frumoase. Tricicleta pentru copii vă va surprinde plăcut cu, culorile proaspete, care stimulează imaginația și creativitatea copilului. Ghidarea tricicletei pentru copii este foarte ușoară datorită roților sale realizate din plastic moale, care vor trece și peste cele mai mici denivelări. Construcția tricicletei este solidă și metalică, care garantează siguranța mai mare și nu în ultimul rând o durabilitate îndelungată, care vă va servi pentru mulți ani. Be Fun pentru copii este sigură și stabilă. Copilul este fixat cu centura de siguranță în timp ce conduce. Datorită mânerului practic telescopic de ghidare parentală părintele poate controla și corecta ghidarea copilului. 

Acesta are un mâner de ghidare complet flexibil, care poate fi demontat mai târziu fără unelte atunci când copilul dumneavoastră conduce singur. Roata din față a tricicletei este liberă. În timpul condusului ghidonul tricicletei poate fi rotit până la 30°. Un accesoriu practic al utilizării depline a copilului este coșul rabatabil din spate unde puteți transporta jucării sau orice altceva. Ghidonul tricicletei poate fi blocat în cazul în care părintele vrea sa controleze direcția tricicletei. Motivul colorat al tricicletei o aduce la viață și o completează frumos. Datorită scaunului confortabil ergonimic copii stau confortabil și nu obosesc nici după un timp mai îndelungat. Tricicleta Smoby este potrivită pentru copii de la vârstele de 15 luni până la 3 ani sau până când copilul dumneavoastră este pregătit pentr prima sa bicicletă. 

Pedalele tricicletei sunt nealunecoase. Producătorul franțuzesc Smoby este un producător vechi de jucării de înaltă calitate pentru copii, care îndeplinesc cele mai stricte criterii europene de calitate, durabilitate și au un design unic, care poartă perfecțiunea, farmecul și precizia franțuzească. Tricicleta Be Fun pentru copii îndeplinește și cerințele cele mai exigente ale clientului. Aceasta este o tricicletă frumoasă și de calitate, care vă va cuceri pe dumneavoastră și pe copilul dumneavoastră mic. Tricicleta de antrenare pe lângă distracție și aventură îi ajută pe copii la dezvoltarea musculaturii și sistemului muscular, care are un efect pozitiv asupra creșterii acestora. 

Caracteristici

  • Construcție metalică solidă
  • Scaun format ergonomic
  • Centură de siguranță în trei puncte
  • Mâner parental reglabil în înălțime
  • Roți din plastic realizate din plastic moale cu rulare silențioasă
  • Coș rabatabil
  • De la 15 luni
  • Fabricată în Franța
  • Roata din față este liberă
  • Rotirea roților din față este de 30 de grade
Doprava 79

Descriere tehnică

Vârstăde la vârsta de 15 luni
Tara de provenientaFranţa
Dimensiuni71*50*53 cm
Set de produseNu
loader  Se încarcă seturile ...

Recenzii

loader  Se încarcă comentariul...