Tricicletă Be Fun Princess Smoby cu mâner parental de la 15 luni

Detalii privind produsul

Tricicleta, Smoby Be Fun Prințese strălucește în culoare foarte frumoasă de roz și s-a fabricat pentru fetițe. Partea din față este decorată cu un motiv frumos fabulos - inimioară cu prințesele din desenele animate Disney. Designul unic al tricicletei Smoby și culoarea sa minunată o fac mai specială. Tricicleta Smoby va oferi o surpriză plăcută prin culorile sale proaspete, care dezvoltă fantezia și creativitatea copilașului. Tricicleta este foarte confortabilă datorită roților din plastic spumă de calitate, care vor trece ușor și peste denivelările mai mici ale drumului. Construcția sa este metalică, oferă siguranța înaltă și nu în ultimul rând rezistență astfel că, va rămâne rezistentă pentru copii și după mai mulți ani. 

Tricicleta, Be Fun Prințese din desenele animate Disney este foarte stabilă și sigură. În timpul folosirii copilașul este fixat datorită centurii de siguranță. Datorită ghidonului parental practic și telescopic părintele va putea ghida și corecta mersul tricicletei. Tricicleta este foarte flexibilă și mai încolo când copilașul va folosi singur vehiculul, ghidonul se poate demonta ușor. Rularea primei roți a tricicletei este liberă. Ghidonul tricicletei se poate roti la maxim 30° de grade. Printre accesorile practice se află coșul rabatabil din spate, în care copilașul își va putea transporta jucăriile sau alte lucruri, de care are nevoie. Ghidonul tricicletei se pote bloca astfel că, numai părintele va putea ghida vehiculul. Motivul fascinant și fabulos o va completa minunat și va transforma tricicleta într-una minunată. Datorită scaunului format ergonomic, copilașul stă confortabil în tricicletă și nu-i este obositor niciun drum mai lung.

Tricicleta Smoby este potrivită de la 15 luni până la 3 ani sau până când copilașul este pregătit pentru prima sa bicicletă proprie. Pedala tricicletei este dotată cu un strat nealunecos. Producătorul franțuzesc, Smoby este producătorul de jucării de calitate de mulți ani. Acestea corespund celor mai stricte standarde de calitate europeană, produsele sale sunt rezistente și dispun de un design unic, care au o perfecțiune franțuzească renumită, șarm și precizie. Tricicleta pentru copii, Be Fun Prințese este potrivită în întregime și pentru cumpărătorii mai pretențioși. Acesta este un vehicul frumos și de calitate cu trei roți, care cu siguranță vă va fascina pe dumneavoastră și pe copil. Ghidarea tricicletei pentru copii este o distracție mare și o aventură plină de experiență pentru copii, iar pe lângă acesta dezvoltă și abilitățile de mișcare și musculatura, care este de nelipsit din punct de vedere a dezvoltării lor. 

Doprava 79

Descriere tehnică

Băiat/fatăfată
VârstăDe la 15 luni
Tara de provenientaFranța
Dimensiuni71*50*54,7 cm
Set de produseNu
loader  Se încarcă seturile ...

Recenzii

loader  Se încarcă comentariul...