Tricicletă Be Fun Omul păianjen Smoby de la 15 luni

Detalii privind produsul

Tricicleta pentru copii Smoby Be Fun Omul păianjen este o tricicletă foarte frumoasă într-o combinaţie splendidă de culori de albastru-roşu, şi este ornat cu motivul supereroului renumit Omul păianjen. Prima parte a tricicletei este ornată cu o decoraţiune foarte frumoasă. Aspectul unic şi culorile splendide vor face specială tricicleta de copii Smoby. Tricicleta de copii va oferi o surpriză plăcută cu culorile sale fragede, care ajută la stimularea fanteziei şi creativităţii copiilor. Tricicleta este foarte comodă şi se confruntă cu uşurinţă cu micile denivelări ale drumurilor datorită roţilor din plastic spumat. .Construcţia este din metal, care asigură siguranţă maximă şi nu în ultimul rând rezistenţă, datorită căreia tricicleta va rezista ani întregi la copii. Tricicleta de copii Omul păianjen este foarte stabilă şi sigură. Copii sunt fixaţi în timpul drumului datorită centurii de siguranţă. Datorită volanului practic cu telescop pentru părinţi, vor putea ghida şi coriga conducerea tricicletei.

Tricicleta este foarte flexibilă, iar dacă copii între timp vor să meargă singur, volanul pentru părinţi poate fi oricând detaşat. Roata din faţă a tricicletei are tracţiune liberă. Volanul tricicletei se poate întoarce într-un unghi maxim de 30°. Printre accesoriile practice a tricicletei se află şi coşul basculant din spate cu ajutorului căreia copii vor putea transporta jucărille preferate sau obiectele necesare. Volanul tricicletei se poate bloca, astfel tricicleta va fi ghidabilă numai de către părinţi. Motivele de poveşti vor orna într-un mod superb tricicleta şi va face aceasta atrăgătoare. Datorită scaunului format ergonomic copii vor sta confortabil în scaun şi nici drumurile lungi nu vor fi obositoare. Tricileta Smoby este recomandată de la vârsta de 15 luni pâna la vârsta de 3 ani, sau până când copii se pregătesc de prima lor bicicletă. 

Pedala tricicletei este dotată cu un strat antiderapant. Firma franţuzească Smoby este producător de jucării de calitate de mulţi ani. Îndeplinesc toate cerinţele severe legate de calităţile europene, produsele sunt rezistente şi au un aspect unic, care conţin în sine perfecţiunea, şarmul şi precizitatea franşuzească. Tricicleta de copii Be Fun Omul păianjen satisface toate cerinţele chiar şi cumpărătorilor mai pretenţioşi. Acest vehicul cu trei roţi este frumos şi de calitate, care cu siguranţă vă va vrăji pe Dumneavoastră şi mai ales pe copii. Conducerea tricicletei pentru copii este o distracţie şi o experienţă plină de adventură pentru copii, pe lângă acesta ajută la dezvoltarea mişcărilor şi a muşchilor, care este indispensabil pentru creşterea copiilor. Rezistenţa la greutate este 30 kg.

Caracteristici

 • cadru metalic puternic
 • scaun format ergonomic
 • centură de siguranţă cu prindere în 3 puncte
 • mâner pentru părinţi reglabil
 • roţi din plastic spumat pentru o înaintare silenţioasă
 • coş basculant posterior
 • recomandată vârstei de 10-36 de luni
 • furnizor francez
 • prima roată pivotantă
 • posibilitate de ghidare în 30 de grade lateral
 • rezistenţa la greutate este 30 kg

Doprava 79
Descriere tehnică
Băiat/fatăbăiat
VârstăDe la 15 luni
Tara de provenientaFranţa
Dimensiuni70*50*53 cm
Ambalaj de carton DA/NUDa
Greutate copil maxima30 kg
Culoareaalbastru
Set de produseNu
Recenzii
loader  Se încarcă comentariul...