Tricicletă Be Fun Maşini Smoby roşu-negru de la 15 luni

Detalii privind produsul

Tricicleta Be Fun Cars ( Maşini ) de la firma Smoby, este o tricicletă fabuloasă, care străluceşte în culori roşu-negru. Tricicleta are un aspect cu motivul de poveste Maşini. Pe volan se află o decoraţiune foarte frumoasă. Tricicleta pentru copii Smoby străluceşte într-un design unic cu culori frumoase. Tricicleta de băieţi va oferi o surpriză plăcută cu culorile sale plăcute, care ajută la stimularea fanteziei şi creativităţii copiilor. Călătoriile pe tricicleta Smoby Be Fun Maşini este foarte comod datorită roţilor din plastic spumat, care se confruntă cu uşurinţă cu micile denivelări ale drumurilor. Tricicleta are un cadru metalic puternic, care garantează siguranţă, stabilitate şi durabilitate.

Tricicleta Be Fun Cars este sigură şi stabilă. Copii pot sta în siguranţă în tricicletă, datorită centurii de siguranţă. Cu mânerul de împins telescopic ghidarea tricicletei este simplă şi confortabilă, iar când nu mai este nevoie de acesta, poate fi demontată. Volanul poate fi şi blocat. Prima roată este pivotantă. Volanul tricicletei se poate întoarce într-un unghi maxim de 30°. Printre accesoriile practice a tricicletei se află şi coşul basculant din spate cu ajutorului căreia copii vor putea transporta jucărille preferate sau chiar şi nisip. Motivul fabulos pe tricicletă va face copii bucuroşi şi le va înviora. Datorită scaunului format ergonomic copii vor sta confortabil în scaun şi nici drumurile lungi nu vor fi obositoare.

Tricileta este ideală de la vârsta de 15 luni pâna la vârsta de 3 ani, sau până când copii se pregătesc de prima lor bicicletă. Pedala tricicletei este dotată cu un strat antiderapant. Smoby este o firmă franţuzească cu o experienţă de mulţi ani, care garantează calitatea înaltă a produselor, care sunt fabricate după cele mai severe cerinţe. Jucăriile Smoby sunt mătăsoase la atingere. Culorile jucăriilor Smoby înviorează fantezia copiilor. Tricicletele Smoby conţin în sine simţul franţuzesc pentru modă, care ar putea fi visul împlinit al fiecărui copil. Pe tricicletă copii vor putea face cunosştinţă cu lumea care le înconjoară. Tricicleta Smoby dezvoltă creşterea copiilor şi abilităţile motorice. Şi nu în ultimul rând, este foarte important statul în aer liber şi mişcarea pentru o dezvoltarea sănătoasă. Copiilor este un accesoriu ideal pentru mişcat. Rezistenţa la greutate este 30 kg.

Caracteristici

 • cadru metalic puternic
 • scaun format ergonomic
 • centură de siguranţă cu prindere în 3 puncte
 • mâner de părinţi reglabil
 • roţi din plastic spumat pentru o avansare silenţioasă
 • coş basculant posterior
 • de la vârsta de 15 luni
 • furnizor francez
 • prima roată pivotantă
 • posibilitate de ghidare în 30 de grade lateral
 • rezistenţa la greutate este 30 kg
Doprava 79

Descriere tehnică

Băiat/fatăbăiat
VârstăDe la 15 luni
Tara de provenientaFranța
Dimensiuni71x50x54,7 cm
Dimensiunile ambalajului47*23*40 cm
Ambalaj de carton DA/NUDa
Greutate4,60 kg
Capacitate maximă admisă30 kg
Culoarearoșu
Set de produseNu
loader  Se încarcă seturile ...

Recenzii

loader  Se încarcă comentariul...