Tricicletă Be Fun Confort Rose Smoby roz-verde de la 10 luni

Detalii privind produsul

Tricicleta de copii, Be Fun Confort Rose, este cel mai bun cadou, pe care o puteţi dărui fetiţei dvs. de la vârsta de 10 luni. Tricicleta străluceşte într-o combinaţie de culori splendide de roz-verde, care va încânta fiecare fetiţă, chiar din prima clipă. Cadrul metalic puternic şi întreg, combinat cu părţi de calitate, asigură fetiţei dvs. siguranţă şi confort. Tricicleta de fetiţe este dotată cu un scaun reglabil şi confortabil. Nu poate lipsi de pe această tricicletă nici cadrul protector împotriva căderii, care va asigura o siguranţă de încredere pe timpul călătoriei. Centura de siguranţă cu prindere în 3 puncte oferă o călătorie sigură fetiţei dvs., în timp ce stă pe scaun confortabil şi în siguranţă.

Tricicleta pentru fetiţe însă oferă mult mai mult decât doar aceste lucruri. Fiecare părinte va aprecia mânerul de părinţi reglabil în înălţime, care poate fi demontat cu uşurinţă fără unelte, în momentul în care nu mai este utilizat. Lungimea mânerului de părinţi poate ajunge maxim până la 101 de cm. Un component foarte util al acestei triciclete este blocatorul parental de pe volan, care permite părintelui să supravegheze pe deplin direcţia tricicletei. Tricicleta este echipată şi cu un sistem inteligent de pedale şi de suporturi pentru picioare. Dacă micuţul dvs. oboseşte şi nu mai poate pedala, atuncea îşi va putea odihni picioruşele pe suporturile pliabile pentru picioare, în timp ce părintele împinge tricicleta în faţa lui. Pedalele anti-alunecare servesc, de asemenea, confortul şi siguranţa fetiţelor. Spaţiul pentru stocare este asigurat de geanta verde, care se află pe mânerul de părinţi. Pentru bucuria mare a copiilor, pe partea posterioară a tricicletei se află un coş rabatabil, astfel fetiţa dvs. va putea duce cu ea jucăriile favorite ale sale pentru a explora aventurile. Tricicleta de fetiţe, Smoby Be Fun Confort, într-o combinaţie de culori de roz-verde cu siguranţă vă va da pe spate cu designul său modern şi cu calitatea sa superbă. Dimensiunile întregi ale tricicletei sunt 68*52*101 cm. Tricicleta are o garanţie, peste medie, de 3 ani.

Compania franceză Smoby, cu experienţă, s-a gândit pur şi simplu la tot de ce poate avea nevoie fetiţa dvs. Experienţa de lungă durată în producerea jucăriilor pentru copii este o garanţie, că fetiţa dvs. va deveni cu adevărat fericită şi satisfăcută cu noul său vehicul.

Caracteristici

  • cadru metalic puternic şi de calitate
  • mâner de părinţi reglabil şi demontabil
  • geantă practică pentru lucrurile mici
  • scaun confortabil şi cu format ergonomic
  • coş practic rabatabil pentru jucării
  • centură de siguranţă cu prindere în 3 puncte
  • cadru protector în jurul scaunului
  • garanţie, peste medie, de 3 ani
  • tricicleta creşte împreună cu copilul.
Doprava 69

Descriere tehnică

VârstăDe la 10 luni
Tara de provenientaFabricat ăn Franța
Dimensiuni68*52*101 cm
Inaltimea produsului101 cm
Dimensiunile ambalajului43*24*59 cm
Lungime intreaga68 cm
Înălțimea mânerului101 cm
Inaltime reglabilaDa
Ambalaj de carton DA/NUDa
Greutate4,7 kg
RotiEVA wheels
Culoarearoz
Set de produseNu
loader  Se încarcă seturile ...

Recenzii

loader  Se încarcă comentariul...