Tricicletă cu husă Baby Driver Comfort Pink Smoby cu roţi EVA şi cu ghidare intuitivă roz

Detalii privind produsul

Tricicleta pentru copii Baby Driver este cea mai modernă tricicletă pentru copii, din atelierul producătorului franțuzesc Smoby. Tricicleta Smoby are au design frumos de culoare roz în combinaţie cu culoarea verde, de aceea este potrivită mai ales pentru fetițe de la vârsta de 10 luni până la vârsta de 3 ani. Tricicleta are scaun format ergonomic, și astfel copii nu vor obosi nici după o plimbare mai lungă. Mai mult de atât, acest scaun ajută pe copii să învețe poziția de ședere corectă și sănătoasă. Capul copilului este sprijinit de un spătar înalt, aşa că ei se vor simți confortabil şi în timpul somnului. Scaunul este echipat cu centura de siguranţă cu prindere în 3 puncte şi bara de siguranţă din plastic stabilă în jurul taliei, de aceea copilul se poate sprijini în orice parte dar mereu se va simți în siguranță

Pe ghidon se găsesc două oglinzi retrovizoare și manete exact ca la mașini. Aceste jucării simple pe volan vor fascina copilul Dvs în timpul plimbării și plimbarea devine plăcută și distractivă. Ghidonul tricicletei are o siguranță, cu ajutorul căreia părinte dirijează direcția de mers a copilului. În cazul în care copilul s-a săturat de pedalat, părintele asigură tricicleta și poate prelua conducerea tricicletei. Ghidonul tricicletei se poate regla la înălțimea dorită pentru a satisface nevoile copilului. Sub picioare se alfă un suport pentru picioare care este pliabil şi poate fi şi demontat. Roata din față este dirijată de către părinte cu ajutorul mânerului. Mânerul dublu pentru părinți este reglabil pe înălțime și mai are un suport pentru sticlă. 

Până când copilul este mic și nu folosește pedale tricicletei pentru copii, roata din față este pusă pe rulare liberă iar ghidonul este blocat. Mai târziu când copilul poate stăpâni singur tricicleta, ghidonul poate avea o deviere de 30 de grade în toate părțile. Distanța dintre scaun și ghidon este reglabilă după necesitate. Roțile EVA de cea mai bună calitate sunt fabricate din material special, care combină avantajele roților din plastic durabil și avantajele roților silențioase. Datorită acestui fapt, acestea sunt antiderapante și foarte silențioase. În timpul primelor luni, copilul se joacă cu volanul în timp ce părintele controlează direcția călătoriei. Coșul din spate poate fi folosit pentru purtarea jucăriilor sau a cumpărături, poate fi îndoit.

Deasupra tricicletei se află un parasolar cu protecţie UV care poate fi întors în oricare parte. Cum copilul crește treptat de la tricicletă se demontează elemente de ajutor și de siguranță iar copilul se plimbă doar cu o tricicleta clasică, inițială. Această tricicletă este comfortabilă și sigură pentru copii de la vârsta de 10 luni. În primele luni de folosință servește ca și cărucior de tip sportSmoby este o firmă francuzească cu ani buni de experiență care garantează o calitate superioară a produselor, care îndeplinesc cele mai înalte standarde de securitate.

Caracteristici

 • construcție metalică rezistentă
 • cadru metalic robust
 • de culoare roz, în special pentru fetițe
 • mâner pentru părinți reglabil și detașabil
 • cu geanta pentru părinți și suport pentru sticlă
 • suport pentru picioare demontabil, sonerie
 • volan cu jucării pentru distracția copilului
 • geantă practică pentru depozitarea lucrurilor mărunte
 • scaun format ergonomic cu spătar înalt
 • roți de de cauciuc de calitate superioară silențioase
 • parasolar practic cu protecţie UV
 • coș basculant pentru jucării în partea din spate a tricicletei
 • centura de siguranță cu prindere în 3 puncte
 • producător francez
 • suport pentru picioare pliabil
Doprava nad 60 €
Descriere tehnică
Băiat/fatăbebeluşi
Vârstăde la vârsta de 10 luni
Tara de provenientaDesigned in France
Dimensiuni68*52*101 cm
Ambalat în carton I/NDa
Culoarearoz
Set de produseNu
Recenzii
loader  Se încarcă comentariul...