Tricicletă Baby Balade Blue Smoby cu roţi EVA verde de la 10 luni

Detalii privind produsul

Tricicleta, Baby Balade Blue Smoby aparţine de tricicletele de cea mai înaltă calitate, tricicletă, pe care părintele o va putea oferi copilaşului ca și un cadou. Tricicleta pentru fetiţe şi băieţi este potrivită de la 10 luni până la 3 ani. Culoarea minunată de verde viu în combinație cu gri va da impresia de elegant şi de luxos. Această impresie este oferită şi de, designul său de calitate şi robust, inclusiv de cadrul întreg din metal. Fiecare copil se va simți în siguranță în timpul călătoriei. Tricicleta este potrivită în special pentru confortul minunat micului pasager și acest lucru este susținut de toate accesoriile. Datorită designul sigur al tricicletei, aceasta se diferențiază în mod  clar de vehiculele concurente.

Confortul copilului dumnevoastră din timpul călătoriilor de zi cu zi pe tricicletă este dat de scaunul minunat şi reglabil împreună cu tetiera. Nu trebuie să vă faceţi griji nici de vremea nefavorabilă. Tricicleta, Baby Balade Blue Smoby îl va proteja constant pe copil împotriva razelor puternice şi dăunătoare de soare datorită parasolarului demontabil. Performanţa ghidării tricicletei excelentă se datorează roţilor de calitate EVA, care s-au fabricat din material special, care îmbină roţile lente şi tradiţionale de cauciuc cu, caracteristicile materialului de plastic rezistent. Astfel că, deplasarea pe tricicletă este foarte plăcută şi lentă. Nu trebuie să uităm de faptul că ghidonul se poate roti la un unghi de 30 de grade, astfel că, de acum înainte curbele închise vor fi floare la ureche. Avantajul următor al tricicletei este blocajul de pe ghidon, care este un ajutor mare pentru părinte, deoarece  ghidarea tricicletei este pe deplin în măna sa.

De siguranţa copilaşului dumnevoastră se îngrijeşte centura de siguranţă în 3 puncte şi cadrul de anticădere din jurul scaunului. Odihna este dată de suportul pliabil pentru picioare, pe care copilaşul îşi va putea relaxa picioruşele, iar dumnevoastră veţi fi mulţumit de ghidonul parental de 101 cm şi de blocajul de pe ghidon, care ajută la funcţionarea primei roţi libere. Copilaşul va creşte împreună cu tricicleta. Pe scurt, aceasta înseamnă că, tricicleta se poate regla în funcție de creşterea şi de nevoile copilului. Dacă copilaşul va fi mai mare cu siguranţă va aprecia coşul rabatabil din spatele tricicletei pentru transportarea jucăriilor sale, iar dumnevoastră veţi fi uimit de geanta practică verde de pe ghidonul parental. Orice lucru important va încăpea în ea, astfel că, veţi şi putea porni în aventură împreună cu, copilaşul.

Producătorul franţuzesc Smoby s-a depăşit pe el însuşi cu această tricicletă. Nu numai că el a reușit să fabrice o tricicletă sigură și durabilă, dar a și reușit să îmbine eleganța cu un design funcțional. Dimensiunile complete ale tricicletei sunt de 68 * 52 * 101 cm, iar produsul  are o garanţie de 3 ani, peste medie.

Caracteristici

 • structură tare şi rezistentă
 • cadru întreg din metal
 • ghidon parental demontabil
 • tetieră sigură
 • se poate ataşa parasolarul
 • spaţiu mare
 • sistem pentru picioare uşor reglabil
 • pedale nealunecoase
 • roţi EVA de calitate şi lente
 • funcţie cu roţi libere
 • blocaj pentru pentru direcţia corectă
 • garanţie de 3 ani, peste medie
Doprava nad 69
Descriere tehnică
Băiat/fatăboy and girl
Vârstăde la vârsta de 10 luni
Tara de provenientaDesigned in France
Dimensiuni68*52*101 cm
Inaltimea produsului101 cm
Dimensiunile ambalajului43*24*59 cm
Lungime intreaga68 cm
Inaltimea manerului de impins101 cm
Inaltime reglabilaDa
SonorDa
Ambalat în carton I/NDa
Greutate5,5 kg
RotiEVA wheels
Culoareaverde
Set de produseNu
Recenzii
loader  Se încarcă comentariul...