Trenuleț din lemn cu sunete și lumini Color Train With Light and Sound Eichhorn vagoane cu 28 cuburi 31 piese 59 cm lungime de la 12 luni

Detalii privind produsul

Trenulețul din lemn cu cuburi Color Train de la producătorul german Eichhorn este o jucărie didactică atemporală pentru toți copilașii de la 12 luni. Locomotiva colorată cu un zâmbet și 2 vagoane și o încărcătură sub formă de cuburi de diferite forme și culori, va încânta atât băieții cât și fetițele. Trenul poate lumina și reda sunete, astfel încât copiii să se poată juca de-a profesia șoferilor de tren, în timp ce se distrează minunat aranjând cele 28 de cuburi pe vagoanele de transport. Setul frumos este realizat din lemn de mesteacăn de cea mai bună calitate, care este plăcut și catifelat la atingere.

Trenulețul din lemn le aduce copiilor o legătură originală cu natura și, în același timp, își dezvoltă jucăuș imaginația și abilitățile motorice atunci când manipulează cuburile. Calitatea germană și aspectul superior al jucăriilor din lemn stimulează dezvoltarea imaginației și a creativității, trezesc curiozitatea sănătoasă a copiilor. Jocul cu trenurile din lemn este o relaxare plăcută pentru copii, în timp ce se joacă diferite jocuri de profesie, apropiindu-se de lumea adulților. Își îmbunătățesc gândirea logică și imaginația tehnică, descoperă noi posibilități de joacă și diferite combinații. Ei învață să recunoască noi culori și forme, își îmbunătățesc coordonarea mânilor și a ochilor. Lungimea totală a trenului este de 59 cm și include, de asemenea, 2 baterii de tip AAA/LR03.

De mai bine de 60 de ani, producătorul german Eichhorn aduce băieților și fetelor jucării din lemn de cea mai înaltă calitate, care susțin pe deplin dezvoltarea creativității și individualității copiilor. Produsele premium Eichhorn sunt atemporale și vor încânta următoarea generație. Sprijină curiozitatea sănătoasă a copiilor, imaginația și totodată le dezvoltă abilitățile motorice. Cele mai înalte standarde etice și de mediu ale lui Eichhorn contribuie la protejarea tradițională a pădurilor și participă activ la refacerea lor, după cum dovedesc și certificatele obținute de organizația non-profit FSC (The Forest Stewardship Council), care este acordată pentru abordarea responsabilă a exploatării forestiere în condiții ecologice și etice. O mare parte din producție provine din orașul Lam, care se află direct în pădurea Bavareză. Jucăriile din lemn îndeplinesc criteriile și standardele stricte de siguranță stabilite de Uniunea Europeană, astfel încât copilașii dvs. să se joace în cea mai mare siguranță.

Doprava 79
Descriere tehnică
Băiat/fatăcopil
VârstăDe la 12 luni
Tara de provenientaGermania
Dimensiunile ambalajului9*61*14 cm
Lungime intreaga59 cm
Ambalaj de carton DA/NUDa
Greutate1,65 kg
NoteBattery: 2 x AAA/LR03 included
Set de produseNu
Recenzii
loader  Se încarcă comentariul...