Tractor cu remorcă RX Bull Smoby verde cu pedale

Detalii privind produsul

Tractorul Smoby RX Bull cu pedale pentru copii este un tractor unic de culoarea verde pentru copii cu remorcă și cu capotă cu deschidere. Ca dimensiune este mai mare ca oricare alt tractor. Este destinat copiilor între 3 și 8 ani. Tractorul verde  RX Bull pentru copii s-a fabricat în combinațiile de culorile verde, grii și negru, cu roți puternice negre și remorcă verde. Vehiculul pentru copii este dotat cu scaun puternic care este reglabil spre față și spate și are volan învârtibil. Înălțimea scaunei de la podea este de 37 cm. Datorită remorcii cu posibilitatea de dezagățare micuțul poate transporta nisip, pietriș sau orice altceva. Fiecare accesoriu garantează ca copilul o să petreacă ore lungi la aerul liber cu acest joc. Capota tractorului este cu deschidere caruia design este mult mai real.

Are o construcție puternică fabricat din plastic durabil. Cu lungimea de 136 cm este o jucărie superbă de mărime mare oferind o dsitracție  destinat oricărei băiețaș. Lățimea tractorulul este 45 cm și înălțimea de la podea 56 cm. Este ușor de pedalat, are pedale cu lanț ca și bicicleta. Roții se mișc prin învârtirea volanului. Avantajul  tractorului pentru copii că ajută dezvoltarea corporală a copilului și fortifică picioarele și toată trupul. Dezvoltă aptitudinea fizică generală a copilului și nu în ultimul rând petrece foarte mult timp cu joacă la aer liber. Acest tractor cu pedale și capota cu deschidere este visul fiecărui băiat. Portanța tractului este de 30 kg.

Tractorul oferă multe posibilități de joacă ori ca și ajutor la munca în grădină sau dacă se joacă farmerul mic sau constructor. Acesta este un produs de o calitate superioară franzuzească cu caracteristici rezistente. Plasticul rămâne puternic ani de zile ca la început. Tractorul cu pedale pentru copii are 4 roți fixate. Diametrul roțiilor din față și din spate este diferit. Tractorul RX Bull pentru copii are un aspect real. Fimra de furnizor al jucăriilor Smoby este o marcă căruia garanție pentru calitate este de o durată lungă. Tractorul este un joc cu certificate de calitate și de rezistență bună. Fiecare copil adoră jucăriile cu aspect real prin care o să aibă posibilitatea de  multă distracție de la 3 ani pe toată copilărie. Datorită mărimii este o jucărie de siguranță, deoarece copilul nu stă foarte înalt de la podea.

Caracteristici

 • tractor cu pedale pentru copii
 • de la 3 la 8 ani
 • în culoarea verde, grii și negru
 • scaun puternic și reglabil
 • remorcă cu dezagățare
 • capotă cu deschidere
 • conștrucție puternică
 • plastice rezistente
 • lungimea de 136 cm, lățimea de 45 cm, înălțimea de 56 cm
 • cu lanț
 • portanța de 30 kg
 • produs franzuzesc de calitate

Doprava 79

Descriere tehnică

Băiat/fatăbăiat
VârstăDe la 3 ani
Tara de provenientaFranța
Dimensiuni136*56*45 cm
Inaltimea produsului45 cm
Dimensiunile ambalajului82*40*57 cm
Înălțimea scaunului37 cm
Lungime intreaga136 cm
Ambalaj de carton DA/NUDa
Greutate6,3 kg / 7,9 kg
Capacitate maximă admisă30 kg
Culoareaverde
Set de produseNu
loader  Se încarcă seturile ...

Recenzii

loader  Se încarcă comentariul...