Tractor cu pedale RX Bull Smoby cu remorcă roşu

Detalii privind produsul

Tractorul cu pedale Smoby RX Bull pentru copii este un tractor unic de culoare roşie cu remorcă şi cu capotă care se deschide. Ca dimensiune este mai mare ca oricare alt tractor. Se potriveşte copiilor între vârsta de 3 şi 8 ani. Tractorul RX Bull pentru copii este realizat în combinaţia culorilor roşu, gri şi negru, cu roţi puternice negre şi cu remorcă roşie. Vehiculul pentru copii este echipat şi cu un scaun puternic care poate fi reglat spre faţă şi spre spate, precum şi cu un volan care poate fi învârtit. Înălţimea scaunului de la sol este 37 cm. Datorită remorcii detaşabile, micuţul dvs. va putea transporta nisip, pietre sau orice altceva. Fiecare dintre accesoriile sale garantează că copilul dvs. va petrece mult timp jucând în aer liber. Capota tractorului se poate deschide, datorită căruia designul vehiculului va fi şi mai reală.

Are o construcţie solidă care este fabricată din plastic durabil. Cu o lungime de 136 cm, acesta este un joc splendid de dimensiuni mari, cu care se poate distra fiecare băieţel. Lățimea tractorului este 45 cm, iar înălțimea acestuia de la sol este 56 cm. Este ușor de pedalat, cu propulsie pe lanţ, exact ca şi o bicicletă. Roţile pot fi controlate prin rotirea volanului. Avantajul tractorului pentru copii este că ajută la dezvoltarea fizică a copilului şi fortifică picioarele şi întregul corp al copilului. Dezvoltă abilităţile fizice generale ale copilului şi nu în ultimul rând, copilul va petrece cu acest joc mult timp în aer liber. Acest tractor cu pedale și cu capotă care se poate deschide este visul fiecărui băieţel. Capacitatea maximă a tractorului de copii este de 30 kg.

Tractorul oferă o mulțime de oportunități de joacă, fie ajutând la grădinărit, fie jucând de-a fermier sau de-a arhitect. Acesta este un produs francez de calitate înaltă cu proprietăţi rezistente. Materialul de plastic este puternic şi va arăta mult timp ca şi unul nou. Toate cele 4 roți ale tractorului cu pedale pentru copii sunt fixe. Diametrul roților din față și din spate diferă. Tractorul RX Bull pentru copii arată ca şi un tractor real. Compania producătoare de jucării pentru copii Smoby este un brand care garantează o calitate de lungă durată. Acest tractor pentru copii are certificat de calitate și de rezistenţă. Fiecare copil adoră jucăriile cu aspect real cu care vor avea parte de multă distracţie de la vârsta de 3 ani pe tot parcursul copilăriei. Datorită robusteții sale este un joc sigur, deoarece copilul nu stă la o înălţime foarte mare de la sol.

Caracteristici

 • tractor cu pedale de culoare roşie
 • remorcă detaşabilă
 • capotă care se poate deschide
 • ideală copiilor cu vârsta între 3-8 ani
 • design pentru băieţi
 • scaun reglabil
 • volan rotabil
 • construcţie solidă
 • materiale de plastic rezistente
 • dimensiuni: lungime 136 cm, lăţime 45 cm, înălţime 56 cm
 • cu propulsie pe lanţ
 • capacitatea sa maximă este de 30 kg
 • produs francez de calitate
Doprava 79

Descriere tehnică

Băiat/fatăbăiat
VârstăDe la 3 ani
Tara de provenientaFranța
Dimensiuni136*56*45 cm
Inaltimea produsului45 cm
Dimensiunile ambalajului82*40*57 cm
Înălțimea scaunului37 cm
Lungime intreaga136 cm
Ambalaj de carton DA/NUDa
Greutate6,3 kg / 7,9 kg
Capacitate maximă admisă30 kg
Culoarearoșu
Set de produseNu
loader  Se încarcă seturile ...

Recenzii

loader  Se încarcă comentariul...