Tractor cu pedale și remorcă Farmer XL GreenTractor+Trailer Smoby verde cu scaun reglabil și sunete 142 cm

Detalii privind produsul

Tractorul cu pedale pentru copii cu remorcă Farmer XL de la producătorul francez Smoby este o alegere excelentă pentru toți copiii și în special băieții de la 3 ani. Tractorul robust într-un design verde se laudă cu un aspect realist, copiii se pot juca cu el de-a constructorii, folosind totodată și o remorcă practică cu 2 roți, care poate fi atașata cu ușurinta de el. Scaunul confortabil cu spătar poate fi reglat în funcție de nevoile copilului în 3 pozitii diferite, pentru că acesta să ajungă ușor la pedale. Copilul se poate plimba prin grădină, pe terenul de joacă sau la plimbări cu părinții și să petreacă timp la aer curat într-un mod distractiv. Roțile robuste sunt potrivite pentru orice teren, copilul le controleaza cu un volan cu claxon mecanic, pe care poate claxona ca un șofer adevărat. Capota cu deschidere din partea din față a tractorului va permite copiilor să acceseze motorul, datorită căruia aceștia se pot juca și de-a reparatori sau mecanici.

Unitatea de lanț acoperită permite un control ușor al tractorului și este, de asemenea, protejată de praf și murdărie, lanțul poate fi reglat, dacă este necesar. Tractorul cu pedalare este confecționat din plastic solid și durabil de cea mai înaltă calitate, care are o capacitate maximă admisă de până la 50 kg. Într-o remorcă, copilul poate transporta o sarcină cu o capacitate maximă admisă de 25 kg. Stratul superior este protejat de un filtru anti UV care se va ocupa de faptul că tractorul își va păstra un aspect frumos chiar și după timp îndelungat. Mașinuța pentru copii este o jucărie minunată pentru băieții mici care, datorită acesteia, își dezvoltă mișcările și abilitățile motorice. Prin pedalat, copilul își întărește mușchii de pe picioare, în timp ce conduce, își dezvoltă reflexele și estimarea distanțelor.

Datorită tractorului copilului, își petrece timpul la aer curat, consolidându-și imunitatea. Când se joacă de-a constructori sau fermieri, se apropie de lumea adulților, obținând un sentiment de responsabilitate. Dimensiunile totale ale tractorului cu remorcă sunt de 142*44*55 cm. Renumitul producător francez Smoby aduce copiilor jucării moderne de ani de zile. Plasticul de pe jucăriile Smoby este solid, durabil, dar în același timp moale și neted pentru mâinile copilului, fiind catifelat la atingere. Toate jucăriile pentru copii au margini rotunjite pentru a-și păstra copiii în siguranță în timpul jocurilor vesele și pentru a fi protejați de rănire. Jucăriile Smoby sunt cea mai bună alegere pentru fiecare copil.

Doprava 79

Descriere tehnică

VârstăDe la 3 ani
Tara de provenientaFranța
Dimensiuni142*44*55 cm
Dimensiunile ambalajului80*40*45 cm
Ambalaj de carton DA/NUDa
Culoareaverde
Set de produseNu
loader  Se încarcă seturile ...

Recenzii

loader  Se încarcă comentariul...