Tractor cu pedale Stronger XXL Smoby cu remorcă gri-roşu

Detalii privind produsul

Care băiat nu şi-ar dori să îmbrace măcar odată rolul de tractorist? Tractorul cu pedale, Smoby XXL este visul îndeplinit al fiecărui băiețel. În produs se află un tractor cu un design unic, care este aproape de nedistins de un tractor real. Acesta are o construcție robustă fiind fabricat din materiale de cea mai înaltă calitate, astfel că, va rezista pentru un timp îndelungat. Acesta este potrivit copiilor de la vârsta de 3 ani. Tractorul cu pedale se poate ghida cu ajutorul volanului. Materialul rezistent este garanţia siguranței și a calităţii. Tractorul este dotat cu un claxon, cu care micii tractoriști își pot anunța sosirea. Conducerea tractorului este confortabilă datorită scaunului reglabil. Copii nu obosesc nici după o şedere mai lungă, datorită formei sale ergonomice.Produsul are o construcție solidă din plastic. Roțile se pot ghida cu ajutorul volanului, la fel ca la un tractor real. 

În zilele noastre combinaţia superbă în culori de negru-gri și decoraţiunea cu abțibilduri vor transforma tractorul într-un vehicul cel mai stilat. Partea din spate a tractorului este dotată cu o remorcă, care va transforma designul acestuia într-unul mai interesant. Remorca din spate este dotată cu 2 roţi , care se pot demonta la nevoie. Copii vor putea transporta jucăria, materialele de construcţii, instrumentele de lucru sau orice altceva. Acesta va rezista şi la o greutate mai mare deoarece remorca este foarte rezistentă. Tractorul are antrenare cu lanţ, iar capacitatea sa de greutate este de 30 kg. Înălţimea scaunului de la sol este de 37 cm, aşadar copilul nu va sta la înălţime. Lungimea tractorului este de 161 cm. Mersul cu tractorul nu este doar distractiv, ci ajută şi la dezvoltarea fizică a copiilor. Prin manevrarea volanului ei îşi perfecţionează motorica fină, iar prin pedalare îşi întăresc musculatura picioarelor. Prin joacă îşi dezvoltă fantezia şi imaginaţia. 

Producătorul franţuzesc Smoby se ocupă cu fabricarea jucării din plastic de calitate. Plasticul produselor Smoby este rezistent şi puternic, dar neted, plăcut şi moale la atingere. La sfârşitul procesului de fabricaţie strict controlat se află produsul, care corespunde celor mai stricte standarde de siguranţă. Colţurile jucăriilor Smoby sunt rotunjite pentru o siguranţă mai mare şi pentru evitarea accidentării. Culorile produselor stimulează şi dezvoltă imaginaţia şi fantezia copiilor. Tractorul cu antrenare cu lanţ este visul îndeplinit al fiecărui băieţel, deci nu staţi nicio clipă pe gânduri şi oferiți-i bucurie copilului dumnevoastră prin achiziţionarea jucăriei.

Caracteristici

 • tractor cu pedale
 • potrivit copiilor de vârsta de 3 ani
 • culoare roșu-gri
 • roțile se pot ghida cu ajutorul volanului
 • volanul are claxon
 • scaun reglabil
 • remorcă detașabilă
 • construcție solidă din plastic
 • lungimea totală de 161 cm, înălțimea scaunului de la sol este de 37 cm
 • antrenare cu lanț
 • capacitatea de greutate este de 30 kg
 • design original și realistic
 • un produs franțuzesc de calitate
Doprava 69

Descriere tehnică

Băiat/fatăbăiat
VârstăDe la 3 ani
Tara de provenientaFranța
Dimensiuni161*58*57 cm
Inaltimea produsului57 cm
Dimensiunile ambalajului100*57*58 cm
Înălțimea scaunului37 cm
Lungime intreaga161 cm
Ambalaj de carton DA/NUDa
Greutate copil maxima30 kg
Culoareagri
Set de produseNu
loader  Se încarcă seturile ...

Recenzii

loader  Se încarcă comentariul...